Skip to Content Information Center
Lexmark MX522

Lexmark MX522

Laidų ir kabelių prijungimas

DĖMESIO—ELEKTROS SMŪGIO PAVOJUS:  Norėdami išvengti elektros smūgio pavojaus, nenustatinėkite šio gaminio arba nejunkite jokių elektros ar kabelių jungčių, pavyzdžiui, maitinimo laido, fakso funkcijos ar telefono, perkūnijos metu.

DĖMESIO—GALIMA SUSIŽALOTI:  Norėdami išvengti gaisro ar elektros smūgio pavojaus, prijunkite maitinimo laidą prie tinkamos nominaliosios srovės ir tinkamai įžeminto elektros lizdo, kuris yra šalia įrenginio ir lengvai pasiekiamas.

DĖMESIO—GALIMA SUSIŽALOTI:  Norėdami išvengti gaisro ar elektros smūgio pavojaus, naudokite tik kartu su šiuo gaminiu pateiktą maitinimo laidą arba gamintojo leistą pakaitinį laidą.

DĖMESIO—GALIMA SUSIŽALOTI:  Jei norite sumažinti gaisro pavojų, jungdami šį gaminį prie viešo komutuojamo telefono ryšio tinklo, naudokite tik 26 AWG ar storesnį telekomunikacinės linijos (RJ-11) laidą. Jei tai Australijos vartotojai, laidas turi būti patvirtintas Australijos ryšių ir žiniasklaidos tarnybos.

Įspėjimas—Galima sugadinti:  Norėdami išvengti duomenų praradimo arba spausdintuvo veikimo sutrikimo, aktyviai spausdindami spausdintuvu nelieskite USB laido, belaidžio tinklo adapterio ar spausdintuvo nurodytose vietose.

NaudotiKam

* Šis prievadas yra tik specialiuose spausdintuvų modeliuose.

1.

Maitinimo laido kištukinis lizdas

Spausdintuvas įjungiamas į elektros lizdą.

2.

Eterneto prievadas

Spausdintuvas prijungiamas prie eterneto tinklo.

3.

LINE jungtis

Spausdintuvas prie veikiančios telefono ryšio linijos prijungiamas naudojantis standartiniu sieniniu lizdu (RJ-11), DSL filtru, VoIP adapteriu ar bet kokiu kitu adapteriu, kuris suteikia prieigą prie telefono ryšio linijos, kad būtų galima siųsti ir priimti faksogramas.

4.

USB jungtis*

Prijungiama klaviatūra arba panašus suderinamas įtaisas.

5.

Spausdintuvo USB jungtis

Spausdintuvas prijungiamas prie kompiuterio.

Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Top