Skip to Content Information Center
Lexmark CS820

Lexmark CS820

Înlocuirea tăvii de 2200 coli

    ATENŢIE - PERICOL DE ELECTROCUTARE:  Pentru a evita pericolul de electrocutare, dacă accesaţi placa de control sau instalaţi dispozitive hardware sau de memorie opţionale la un anumit timp după configurarea imprimantei, înainte de a continua opriţi imprimanta şi deconectaţi cablul de tensiune de la priza electrică. Dacă aveţi alte aparate ataşate la imprimantă, închideţi-le şi pe acestea şi deconectaţi cablurile care conduc la imprimantă.

    ATENŢIE - PERICOL DE RĂSTURNARE:  Atunci când instalaţi una sau mai multe opţiuni pe imprimantă sau pe dispozitivul multifuncţional, poate fi necesară utilizarea unei platforme cu rotile, o piesă de mobilier sau alt obiect pentru a preveni vătămările corporale din cauza instabilităţii. Pentru informaţii suplimentare despre configuraţiile acceptate, consultaţi www.lexmark.com/multifunctionprinters.

  1. Opriţi imprimanta.

  2. Deconectaţi cablul de alimentare din priza electrică, apoi de la imprimantă.

  3. Trageţi şi deblocaţi tava.

  4. Scoateţi tava.

  5. Deblocaţi tava şi platforma cu rotile.

  6. Ridicaţi imprimanta folosindu-vă de mânerele laterale şi dorsale.

    ATENŢIE - PERICOL DE ACCIDENTARE:  Imprimanta cântăreşte mai mult de 18  kg (40 livre) şi necesită două sau mai multe persoane cu pregătire pentru a o ridica în siguranţă.

  7. Deblocaţi tava de pe platforma cu rotile.

  8. Despachetaţi noua tavă.

  9. Aliniaţi tava la platforma cu rotile apoi coborâţi tava până când se fixează cu un clic în poziţie.

  10. Aliniaţi imprimanta la tavă apoi coborâţi imprimanta până când se fixează cu un clic în poziţie.

  11. Instalaţi tava.

  12. Conectaţi cablul de alimentare la imprimantă şi apoi la priza electrică.

    ATENŢIE - PERICOL DE ACCIDENTARE:  Pentru a evita pericolul de incendiu sau de electrocutare, conectaţi cablul de tensiune direct la o priză electrică legată corespunzător la masă şi cu parametri nominali corespunzători, aflată în apropierea produsului şi uşor accesibilă.

  13. Porniţi imprimanta.

Consideraţi acest articol util?
Top