Skip to Content Information Center
Lexmark CX860

Τοποθέτηση χαρτιού στις θήκες

ΠΡΟΣΟΧΗ—ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ:  Για να μειωθεί ο κίνδυνος από την αστάθεια του εξοπλισμού, η τοποθέτηση χαρτιού πρέπει να πραγματοποιείται μεμονωμένα σε κάθε θήκη. Διατηρείτε κάθε άλλη θήκη κλειστή έως ότου είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθεί.

  1. Τραβήξτε έξω τη θήκη.

    Σημ.:  Για να αποφύγετε τις εμπλοκές χαρτιού, μην αφαιρείτε τις θήκες ενώ ο εκτυπωτής είναι απασχολημένος.

  2. Ρυθμίστε τους οδηγούς έτσι ώστε να αντιστοιχούν στο μέγεθος του χαρτιού που τοποθετείτε.

    Σημ.:  Για να τοποθετήσετε τους οδηγούς, χρησιμοποιήστε τις ενδείξεις στο κάτω μέρος της θήκης.

  3. Λυγίστε, ξεφυλλίστε και ισιώστε τις άκρες του χαρτιού πριν το τοποθετήσετε.

  4. Τοποθετήστε το χαρτί με την πλευρά εκτύπωσης προς τα πάνω.

    Σημ.:  Τοποθετήστε τους φακέλους μόνο στην προαιρετική θήκη φακέλων.

    Προειδοποίηση—Πιθανή βλάβη:  Μην χρησιμοποιείτε στην προαιρετική θήκη φακέλους με γραμματόσημα, συνδετήρες, κόπιτσες, παράθυρα, εσωτερικές επενδύσεις ή αυτοκόλλητα.

    Σημειώσεις:

    • Για εκτύπωση μίας όψης, τοποθετήστε τα επιστολόχαρτα με την πλευρά εκτύπωσης προς τα πάνω και την κεφαλίδα στην αριστερή πλευρά της θήκης.
    • Για εκτύπωση διπλής όψης, τοποθετήστε τα επιστολόχαρτα με την πλευρά εκτύπωσης προς τα κάτω και την κεφαλίδα στη δεξιά πλευρά της θήκης.
    • Για εκτυπώσεις μίας όψης που χρειάζονται φινίρισμα, τοποθετήστε τα επιστολόχαρτα με την πλευρά εκτύπωσης προς τα πάνω και την κεφαλίδα στη δεξιά πλευρά της θήκης.
    • Για εκτυπώσεις διπλής όψης που χρειάζονται φινίρισμα, τοποθετήστε τα επιστολόχαρτα με την πλευρά εκτύπωσης προς τα κάτω και την κεφαλίδα στην αριστερή πλευρά της θήκης.
    • Τοποθετήστε το χαρτί με έτοιμη διάτρηση με τις οπές προς την εμπρός ή την αριστερή πλευρά της θήκης.
    • Τοποθετήστε τους φακέλους με την πλευρά του πτερυγίου προς τα κάτω και κατά μήκος της πίσω πλευράς της θήκης. Τοποθετήστε τους φακέλους μεγέθους European με την πλευρά του πτερυγίου προς τα κάτω και κατά μήκος της αριστερής πλευράς της θήκης.
    • Μην σύρετε το χαρτί μέσα στη θήκη.
    • Βεβαιωθείτε ότι το ύψος της στοίβας βρίσκεται κάτω από την ένδειξη μέγιστου γεμίσματος χαρτιού. Η υπερπλήρωση μπορεί να προκαλέσει εμπλοκές χαρτιού.
  5. Τοποθετήστε τη θήκη.

    Αν τοποθετήσετε τύπο χαρτιού διαφορετικό από το απλό, ρυθμίστε το μέγεθος και τον τύπο στο μενού "Χαρτί" ώστε να αντιστοιχεί με το χαρτί που έχει τοποθετηθεί στη θήκη.

Ήταν το άρθρο χρήσιμο;
Top