Skip to Content Information Center
Lexmark XM5365

Lexmark XM5365

Faksi ülesseadmine erinevate telefonipistikupesadega riikides või piirkondades

ETTEVAATUST – ELEKTRILÖÖGIOHT:  Ärge seadke äikesetormi ajal toodet üles ega ühendage elektri- ega andmesidekaableid, näiteks elektrikaablit, faksikaablit või telefonikaablit, sest sellega kaasneb elektrilöögi oht.

ETTEVAATUST – ELEKTRILÖÖGIOHT:  Ärge kasutage faksifunktsiooni äikesetormide ajal, sest sellega kaasneb elektrilöögi oht.

ETTEVAATUST – KEHAVIGASTUSTE OHT:  Põlenguohu vähendamiseks kasutage toote ühendamiseks avaliku telefonivõrguga 26 AWG või suuremat telefonikaablit (RJ-11). Austraalias peab kasutataval kaablil olema Austraalia kommunikatsiooni- ja meediaameti (Communications and Media Authority) heakskiit.

Suuremas osas riikides ja piirkondades on kasutusel telefonipistikupesade standard RJ11. Kui teie asutuse telefonipistikupesad ei vasta sellele standardile, siis kasutage telefoniadapterit. Teie riigile või piirkonnale vastav adapter ei pruugi printeriga kaasas olla; sel juhul peate selle eraldi ostma.

Printeri telefoniporti võib olla paigaldatud adapterpistik. Kui kavatsete luua ühenduse jada- või paralleeltelefonisüsteemiga, ärge eemaldage adapterpistikut printeri telefonipordist.

Varuosa nimiVaruosa number

Lexmarki adapterpistik

40X8519

Printeri ühendamine muu kui RJ11-telefonipistikupesaga

  1. Ühendage telefonikaabli üks pistik printeri telefonipordiga.

  2. Ühendage kaabli teine pistik RJ11-adapteriga ning pistke adapter telefonipistikupessa.

  3. Kui soovite ühendada sama telefonipistikupesaga ka teise muu kui RJ11-pistikuga seadme, siis ühendage see vahetult telefoniadapteriga.

Printeri ühendamine telefonipistikupesaga Saksamaal

Saksamaal on telefonipistikupesas kahte tüüpi pordid. N-pordid on mõeldud faksidele, modemitele ja automaatvastajatele. F-port on mõeldud telefonidele. Ühendage printer ühega N-portidest.

  1. Ühendage telefonikaabli üks pistik printeri telefonipordiga.

  2. Ühendage kaabli teine pistik RJ11-adapteriga ning pistke adapter ühte N-portidest.

  3. Kui soovite ühendada sama telefonipistikupesaga telefoni ja automaatvastaja, siis ühendage need joonisel kujutatud viisil.

Kas sellest artiklist oli abi?
Top