Skip to Content Information Center
Lexmark CS410

Lexmark CS410

A 250 és az 550 lapos tálca megtöltése

  A nyomtatóhoz egy darab, integrált kézi adagolóval ellátott 250 lapos tálca tartozik (1-es tálca). A 250 lapos tálca, a 650 lapos dupla tálca és az 550 lapos tálca ugyanazokat a papírméreteket és -típusokat támogatja, és ugyanúgy kell megtölteni őket.

  VIGYÁZAT – SÉRÜLÉSVESZÉLY:  A berendezés stabilitásvesztésének elkerülése érdekében minden egyes tálcába külön-külön töltse be a papírt. A többi tálcát tartsa csukva, amíg szüksége nincs rájuk.

 1. Húzza ki teljesen a tálcát.

  Megj.:  Ne vegye ki a tálcákat, amíg nyomtatás zajlik, vagy amíg a Foglalt felirat látszik a képernyőn. Ha így tesz, az elakadást okozhat.

 2. Ha a papír a Letter méretnél hosszabb, akkor nyomja össze és csúsztassa el a tálca hátsó részén található papírhosszúság-vezető fület a tálca meghosszabbításához.

 3. Nyomja össze és csúsztassa el a papírhosszúság-vezetőket, majd csúsztassa azokat a megfelelő pozícióba a betöltött papír méretéhez.

  Megj.:  Használja a tálca alján lévő papírméret-mutatókat, amelyek a vezető beállítását segítik.

 4. Nyomja össze és csúsztassa el a papírszélesség-vezetőket, majd csúsztassa azokat a megfelelő pozícióba a betöltött papír méretéhez.

  Megj.:  Használja a tálca alján lévő papírméret-mutatókat, amelyek a vezetők beállítását segítik.

 5. Hajlítsa meg és legyezze meg párszor a papírköteget, hogy a papírlapok ne tapadjanak össze. Ne hajtsa meg, és ne gyűrje össze a papírt. Egyenesítse ki a köteg szélét egy egyenes felületen.

 6. Töltse be a papírköteget a javasolt nyomtatandó oldallal felfelé.

 7. Igazítsa a papírvezetőket pontosan a papír széléhez.

 8. Helyezze vissza a tálcát.

 9. Állítsa be a nyomtató kezelőpaneljének Papír menüjében a papírtípust és -méretet úgy, hogy az megegyezzen a tálcába töltött papírral.

  Megj.:  Papírméretek és –típusok összekeverése egy papírtálcában elakadásokhoz vezethet.

Hasznos volt ez a cikk?
Top