Skip to Content Information Center
Lexmark MX410

Lexmark MX410

Înţelegerea diferitelor aplicaţii

UtilizaţiPentru

Copiere carte de identitate

Scanaţi şi imprimaţi ambele feţe ale cărţii de identitate pe o singură pagină. Pentru informaţii suplimentare, consultaţi Setare Card Copy.

Fax

Scanaţi un document şi apoi trimiteţi-l la un număr de fax. Pentru informaţii suplimentare, consultaţi Utilizarea faxului.

Formulare şi preferinţe

Găsiţi şi tipăriţi rapid formulare online utilizate frecvent direct din ecranul de început al imprimantei. Pentru informaţii suplimentare, consultaţi Configurare Formulare şi preferinţe.

Trimitere   multiplă

Scanaţi un document şi apoi trimiteţi-l la destinaţii multiple. Pentru informaţii suplimentare, consultaţi Configurare Trimitere multiplă.

Comanda mea

Creaţi comenzi rapide direct de pe ecranul de început al acesteia. Pentru informaţii suplimentare, consultaţi Utilizare MyShortcut.

Scanare către poşta electronică

Scanaţi un document şi apoi trimiteţi-l la o adresă de email. Pentru informaţii suplimentare, consultaţi Trimitere prin e-mail.

Scanare către computer

Scanaţi un document şi salvaţi-l într-un folder predefinit de pe un calculator gazdă. Pentru informaţii suplimentare, consultaţi Configurare Scanare către computer.

Scanare către FTP

Scanaţi documente direct pe un server de Protocol de transfer al fişierelor (FTP). Pentru informaţii suplimentare, consultaţi Scanarea la o adresă FTP.

Scanare în reţea

Scanaţi un document şi apoi trimiteţi-l la un folder de reţea partajat. Pentru informaţii suplimentare, consultaţi Confiurare Scanare în reţea.

Consideraţi acest articol util?
Top