Skip to Content Information Center
Lexmark MX511

Vymazání trvalé paměti

  • Individuální nastavení, nastavení zařízení a sítě, bezpečnostní nastavení a vložená řešení – Informace a nastavení vymažete pomocí příkazu Smazat všechna nastavení v nabídce Konfigurace.
  • Faxová data – Nastavení a data faxu vymažete pomocí příkazu Smazat všechna nastavení v nabídce Konfigurace.
  1. Vypněte tiskárnu.

  2. Při zapínání tiskárny stiskněte a podržte tlačítka 2 a 6. Až se zobrazí obrazovka s ukazatelem průběhu, pusťte tlačítka.

    Tiskárna provede spouštěcí sekvenci a následně se zobrazí nabídka Konfigurace. Až bude tiskárna úplně zapnutá, na dotykovém displeji se zobrazí místo standardní domovské obrazovky seznam funkcí.

  3. Dotkněte se tlačítka Smazat všechna nastavení.

    Tiskárna se během tohoto procesu několikrát restartuje.

    Poznámka:  Příkaz Smazat všechna nastavení z paměti tiskárny bezpečně odebere nastavení zařízení, řešení, úlohy, faxy a hesla.

  4. Dotkněte se tlačítka Zpět > Zavřít nabídku Konfigurace.

Tiskárna se zresetuje a vrátí se do normálního pracovního režimu.

Byl tento článek užitečný?
Top