Skip to Content Information Center
Lexmark MX410

Lexmark MX410

Încărcarea tăvilor

  ATENŢIE - PERICOL DE ACCIDENTARE:  Pentru a reduce riscul de instabilitate a echipamentului, încărcaţi separat fiecare tavă. Păstraţi închise toate celelalte tăvi, până când este necesar să le deschideţi.

 1. Trageţi tava complet în afară.

  Notă:  Nu scoateţi tăvile în timpul unei operaţii de imprimare sau în timp ce pe afişajul imprimantei este afişat mesajul Busy (Ocupat). În caz contrar poate surveni un blocaj.

 2. Strângeţi şi mutaţi ghidajul pentru lăţime în poziţia corectă pentru dimensiunea hârtiei pe care o încărcaţi.

 3. Strângeţi şi glisaţi ghidajul pentru lungime în poziţia corectă pentru dimensiunea hârtiei pe care o încărcaţi.

  Note:

  • Pentru unele dimensiuni de hârtie, de exemplu, Letter, Legal sau A4, strângeţi şi deplasaţi ghidajul de lungime spre înapoi, pentru adaptarea la lungimea hârtiei pe care o încărcaţi.
  • Când încărcaţi hârtie Legal, ghidajul pentru lungime se întinde dincolo de suport, hârtia fiind astfel expusă la praf. Pentru a proteja hârtia împotriva prafului, puteţi achiziţiona separat un capac antipraf. Pentru mai multe informaţii, contactaţi serviciul asistenţă pentru clienţi.
  • Dacă încărcaţi hârtie de dimensiune A6 în tava standard, strângeţi şi apoi mutaţi ghidajul pentru lungime spre centrul tăvii, în poziţia pentru dimensiunea A6.
  • Ghidajele pentru lăţime şi lungime trebuie să fie aliniate cu indicatorii pentru dimensiunea hârtiei din partea de jos a tăvii.
 4. Flexaţi uşor colile înainte şi înapoi pentru a le dezlipi şi răsfoiţi-le. Nu pliaţi şi nu îndoiţi hârtia. Îndreptaţi marginile la acelaşi nivel.

 5. Încărcaţi teancul de hârtie.

  Note:

  • Dacă utilizaţi hârtie reciclată sau preimprimată, încărcaţi-o cu partea imprimabilă orientată în jos.
  • Încărcaţi hârtia perforată în prealabil cu perforaţiile de la latura de sus spre partea din faţă a tăvii.
  • Încărcaţi hârtia cu antet cu faţa în jos, cu latura superioară a colii spre partea din faţă a tăvii. Pentru imprimare pe două feţe, încărcaţi hârtia cu antet cu marginea de jos a colii spre partea din faţă a tăvii.
  • Asiguraţi-vă că nivelul de hârtie este inferior indicatorului de umplere situat pe partea laterală a ghidajului pentru lăţime.
 6. Introduceţi tava.

 7. Din panoul de control al imprimantei, setaţi tipul şi dimensiunea hârtiei din meniul Paper (Hârtie) pentru a corespunde cu hârtia încărcată în tavă.

  Notă:  Setaţi corect tipul şi dimensiunea hârtiei, pentru a evita blocajele şi problemele de calitate a imprimării.

Consideraţi acest articol util?
Top