Skip to Content Information Center
Lexmark MS812de

Lexmark MS812de

Configurarea setărilor pentru formatul universal de hârtie

Setarea Dimensiune universală hârtie este o setare definită de utilizator, care permite imprimarea pe dimensiuni de hârtie care nu au fost prestabilite în meniurile imprimantei.

Note:

  • Cea mai mică dimensiune Universală acceptată este 70  x  127  mm  (2,76  x  5  inch) pentru tipărire pe o singură pagină şi 105  x  148  mm  (4,13  x  5,83  inch) pentru tipărire faţă-verso.
  • Cea mai mare dimensiune Universală suportată este 216  x 356  mm  (8,5  x  14  inch) pentru tipărire atât pe o singură faţă cât şi faţă-verso.
  • Atunci când imprimă pe hârtie cu lăţime mai mică de 210  mm (8,3  in.), imprimanta poate imprima cu o viteză redusă după o perioadă de timp, pentru a asigura cea mai bună performanţă de imprimare.
  • Dacă în mod regulat imprimaţi lucrări mari pe hârtie îngustă, atunci puteţi utiliza modelele de imprimantă din seria MS710, care imprimă seturi de 10 sau mai multe pagini pe hârtie îngustă, la viteză mai mare. Pentru mai multe informaţii despre modelele de imprimantă seria MS710, contactaţi reprezentantul dvs. de vânzări Lexmark.

De la panoul de control al imprimantei, navigaţi la:

 > Setări >  > Meniul Hârtie >  > Configurare universală >  > Unităţi de măsură >  >  selectaţi unitatea de măsură > 

Consideraţi acest articol util?
Top