Skip to Content Information Center
Lexmark MX811

Lexmark MX811

De lade voor 550 vel laden

LET OP: RISICO OP LETSEL:  Zorg ervoor dat u papier afzonderlijk in elke lade plaatst om instabiliteit van de apparatuur te voorkomen. Houd alle overige laden gesloten tot u ze nodig hebt.

 1. Trek de lade uit de printer.

  Opmerkingen:

  • Als u papier van het formaat Folio, Legal of Oficio plaatst, tilt u de lade een klein stukje op en trekt u hem vervolgens volledig naar buiten.
  • Verwijder nooit laden wanneer een taak wordt afgedrukt of als het bericht Bezig op het bedieningspaneel verschijnt. Dit kan een papierstoring veroorzaken.
 2. Druk de breedtegeleider in en schuif de geleider naar de juiste positie voor het gebruikte papierformaat tot de geleider vastklikt.

  Opmerking:  Stel de geleiders in op de juiste positie met de aanduiding voor papierformaat onder in de lade.

 3. Ontgrendel de lengtegeleider, druk de nokjes van de geleider samen en schuif de geleider naar de juiste positie voor het formaat papier dat u wilt plaatsen.

  Opmerkingen:

  • Vergrendel de lengtegeleiders voor alle papierformaten.
  • Stel de geleiders in op de juiste positie met de aanduiding voor papierformaat onder in de lade.
 4. Buig de vellen enkele malen en waaier ze uit. Vouw of kreuk het papier niet. Maak op een vlakke ondergrond de stapel recht.

 5. Plaats de stapel papier met de afdrukzijde naar beneden in de printer.

  Opmerking:  controleer of papier of enveloppen correct zijn geplaatst.

  • Er zijn verschillende methoden voor het plaatsen van briefhoofdpapier, afhankelijk van of er een optionele nietfinisher is geïnstalleerd.
  • Zonder optionele nietfinisherMet optionele nietfinisher

   Enkelzijdig afdrukken

   Enkelzijdig afdrukken

   Dubbelzijdig afdrukken

   Dubbelzijdig afdrukken

  • Als u voorgeperforeerd papier plaatst voor gebruik met de nietfinisher, zorg er dan voor dat de gaten aan de lange zijde van het papier zich aan de rechterzijde van de lade bevinden.
  • Enkelzijdig afdrukkenDubbelzijdig afdrukken

   Opmerking:  Als de gaten aan de lange zijde van het papier zich aan de linkerzijde van de lade bevinden, kan het papier vastlopen.

  • Schuif het papier niet in de lade. Plaats het papier zoals in de afbeelding is aangegeven.
  • Als u enveloppen plaatst, moet u ervoor zorgen dat de flap naar boven is gericht en de enveloppen aan de linkerzijde van de lade zijn geplaatst.
  • Zorg dat het papier niet boven de doorgetrokken lijn voor de maximale stapelhoogte uitkomt.
  • Waarschuwing: mogelijke beschadiging:  Bij een te volle lade kan het papier in de printer vastlopen.

  • Als u karton, etiketten, of andere typen speciaal afdrukmateriaal gebruikt, dient u ervoor te zorgen dat het papier onder de stippellijn is; dit is de lijn voor maximale stapelhoogte voor ander afdrukmateriaal.
 6. Pas voor aangepast papier of papier van het formaat Universal de papiergeleiders zo aan dat de geleiders de zijkanten van de papierstapel net raken en vergrendel vervolgens de lengtegeleider.

 7. Plaats de lade terug.

 8. Geef de soort en het formaat van het papier in de lade op in het menu Papier op het bedieningspaneel van de printer.

  Opmerking:  Stel de juiste waarden in voor papiersoort en -formaat om papierstoringen en problemen met de afdrukkwaliteit te voorkomen.

Was dit artikel nuttig?
Top