Skip to Content Information Center
Lexmark MX811

Lexmark MX811

Fax beállítása VoIP telefonszolgáltatás használatával

VIGYÁZAT – ÁRAMÜTÉS VESZÉLYE:  Az áramütés elkerülése érdekében zivataros időben ne helyezze üzembe a készüléket, illetve ne végezzen elektromos vagy kábelezési csatlakoztatásokat, például a tápkábel, a fax vagy a telefon csatlakoztatását.

VIGYÁZAT – ÁRAMÜTÉS VESZÉLYE:  Az áramütés kockázatának elkerülése érdekében ne használja a faxot villámlással járó vihar idején.

  1. Csatlakoztassa a telefonkábel egyik végét a nyomtató LINE aljzatához.

  2. Csatlakoztassa a kábel másik végét a VoIP-adapter Phone Line 1 (1. telefonvonal) vagy Phone Port (Telefonport) feliratú portjához.

    Megj.:  A Phone Line 2 (2. telefonvonal) vagy Fax Port (Faxport) feliratú port nem minden esetben aktív. Előfordulhat, hogy a VoIP-szolgáltató extra díjat számít fel a második telefonport aktiválásáért.

  3. Csatlakoztassa a telefont a nyomtató telefonportjához.

Megjegyzések:

  • Annak ellenőrzéséhez, hogy aktív-e a VoIP-adapter telefonportja, csatlakoztasson egy analóg telefont a porthoz, és ellenőrizze, hogy van-e tárcsahang.
  • Ha két telefonportra van szüksége a készülékekhez, de nem szeretne extra költséget fizetni, használjon splittert. Dugja be a splittert a Phone Line 1 (1. telefonvonal) vagy Phone Port (Telefonport) feliratú portba, majd csatlakoztassa a nyomtatót és a telefont a splitterhez.
  • A splitter ellenőrzéséhez csatlakoztasson egy analóg telefont a splitterhez, és ellenőrizze, hogy van-e tárcsahang.
Hasznos volt ez a cikk?
Top