Skip to Content Information Center
Lexmark MX317

Lexmark MX317

A nem Lexmark által gyártott [supply type] kellékről több információt talál a Felhasználói kézikönyvben [33.xy]

Megj.:  A kellékanyag típusa lehet festékpatron vagy képalkotó egység.

A nyomtató nem Lexmark által gyártott kellék vagy kiegészítő beszerelését észlelte.

A Lexmark nyomtatót úgy tervezték, hogy legjobban eredeti Lexmark kellékekkel és kiegészítőkkel működjön. Egyéb márkájú kellék vagy alkatrész használata befolyásolhatja a nyomtató teljesítményét, megbízhatóságát vagy élettartamát, valamint képalkotó-összetevőit. További információkért, lásd: Eredeti Lexmark alkatrészek és kellékanyagok használata.

A termék élettartama eredeti Lexmark kellékek és kiegészítők használatához lett megtervezve, és beláthatatlan következményei lehetnek, ha egyéb márkájú kellékeket vagy kiegészítőket használnak. A tervezett élettartama után használt képalkotó-összetevő károsíthatja a Lexmark nyomtatót vagy a hozzá kapcsolt alkatrészeket.

Figyelem – sérülésveszély:  Egyéb márkájú kellék vagy alkatrész használata befolyásolhatja a garancia érvényességét. Az egyéb márkájú kellékek vagy kiegészítők használata által okozott kárra nem vállalunk garanciát.

Az összes kockázat elfogadásához és a nyomtatóhoz nem eredeti kellék vagy kiegészítő használatának folytatásához a nyomtató kezelőpaneljén tartsa lenyomva 15 másodpercig egyszerre a és # gombot.

Nem érintőképernyős nyomtatók esetében az üzenet törléséhez és a nyomtatás folytatásához a nyomtató kezelőpaneljén tartsa lenyomva egyszerre a és gombot 15 másodpercig.

Ha nem kívánja vállalni ezeket a kockázatokat, akkor távolítsa el a nyomtatóból a harmadik fél által gyártott kelléket vagy kiegészítőt, majd szereljen be eredeti, a Lexmark által gyártottat.

Megj.:  A támogatott kellékanyagok listáját megtalálja a „Kellékanyagok rendelése” című résznél, vagy a következő webhelyen: www.lexmark.com.

Hasznos volt ez a cikk?
Top