Skip to Content Information Center
Lexmark MS410

Lexmark MS410

Laden vullen

  LET OP: RISICO OP LETSEL:  Zorg ervoor dat u papier afzonderlijk in elke lade plaatst om instabiliteit van de apparatuur te voorkomen. Houd alle overige laden gesloten tot u ze nodig hebt.

 1. Trek de lade volledig naar buiten.

  Opmerking:  Verwijder een lade nooit tijdens de uitvoering van een afdruktaak of als het bericht Bezig op het bedieningspaneel verschijnt. Dit kan een papierstoring veroorzaken.

 2. Druk de breedtegeleider in en schuif deze naar de juiste positie voor het formaat papier dat u in de lade plaatst

 3. Druk de lengtegeleider in en schuif deze naar de juiste positie voor het formaat papier dat u in de lade plaatst.

  Opmerkingen:

  • Druk de nokjes van de lengtegeleider tegelijk in en schuif de geleider naar achteren voor papierformaten zoals A4, Letter of Legal, zodat u het papier gemakkelijk kunt plaatsen.
  • Als u Legal-papier plaatst, steekt de lengtegeleider uit buiten de printer en wordt het papier blootgesteld aan stof. U kunt een losse stofhoes aanschaffen om het papier hiertegen te beschermen. Neem voor meer informatie contact op met klantenondersteuning.
  • Als u A6-papier in de standaardlade plaatst, drukt u de nokjes van de lengtegeleider tegelijk in en schuift u de geleider naar de positie voor A6-formaat in het midden van de lade.
  • Zorg ervoor dat de breedte- en lengtegeleiders zijn uitgelijnd met de indicatoren voor papierformaat aan de onderkant van de lade.
 4. Buig de vellen enkele malen en waaier ze uit. Vouw of kreuk het papier niet. Maak op een vlakke ondergrond de stapel recht.

 5. Plaats de papierstapel in de printer.

  Opmerkingen:

  • Plaats voorbedrukt of kringlooppapier met de afdrukzijde naar beneden in de printer.
  • Plaats voorgeperforeerd papier met de gaatjes naar voren in de lade.
  • Plaats briefhoofdpapier met de voorbedrukte zijde omlaag en de bovenrand van het papier naar voren in de lade. Als u dubbelzijdig wilt afdrukken, voert u briefhoofdpapier met de onderrand van het papier richting de voorzijde van de lade in.
  • Zorg dat het papier niet uitkomt boven de maximale hoogte die is aangegeven op de breedtegeleider.
 6. Plaats de lade.

 7. Geef de soort en het formaat van het papier in de lade op in het menu Papier op het bedieningspaneel van de printer.

  Opmerking:  Stel de juiste waarden in voor papiersoort en -formaat om papierstoringen en problemen met de afdrukkwaliteit te voorkomen.

Was dit artikel nuttig?
Top