Skip to Content Information Center
Lexmark MS510

Lexmark MS510

Formulieren en favorieten instellen

Opmerking:  Het kan zijn dat een nieuwere versie van deze Gebruikershandleiding een directe koppeling naar de Beheerdershandleiding van deze toepassing bevat. Om te controleren of er updates van deze gebruikershandleiding zijn, gaat u naar http://support.lexmark.com.

SelecterenFunctie

Stroomlijn werkprocessen door snel veelgebruikte onlineformulieren terug te vinden en af te drukken vanuit het beginscherm van de printer.

Opmerking:  De printer moet gemachtigd zijn voor toegang tot de netwerkmap, FTP-site of website waar de bladwijzer is opgeslagen. Vanaf de computer waarop de bladwijzer is opgeslagen, kunt u instellingen voor delen, beveiliging en firewall gebruiken om de printer minstens toegang voor lezen te geven. Raadpleeg de documentatie die bij uw besturingssysteem is geleverd voor hulp.

 1. Open een webbrowser en typ het IP-adres van de printer in de adresbalk.

  Opmerking:  Controleer het IP-adres van de printer op het startscherm van de printer. Het IP-adres bestaat uit vier sets met cijfers gescheiden door punten: 123.123.123.123.

 2. Klik op Instellingen > Toepassingen > Toepassingsbeheer > Formulieren en favorieten.

 3. Klik op Toevoegen en pas vervolgens de instellingen aan.

  Opmerkingen:

  • Plaats de muisaanwijzer naast de afzonderlijke velden voor een omschrijving van de instelling.
  • Voer op de plaats van de bladwijzer het juiste IP-adres van de hostcomputer in om er zeker van te zijn dat de locatie-instellingen van de bladwijzer correct zijn. Ga voor meer informatie over het verkrijgen van het IP-adres van de hostcomputer naar: Het IP-adres van de computer zoeken.
  • Contoleer of de printer beschikt over de juiste toegangsrechten voor de map waar de bladwijzer is ingevoegd.
 4. Klik op Toepassen.

Als u de toepassing wilt gebruiken, raakt u Formulieren en favorieten aan in het beginscherm van de printer en navigeert u vervolgens door de formuliercategorieën. U kunt formulieren ook zoeken op basis van formuliernummer, -naam of -omschrijving.

Was dit artikel nuttig?
Top