Skip to Content Information Center
Lexmark MS617

Lexmark MS617

Geen [supplytype] van Lexmark, Zie Gebruikershandleiding [33.xy]

Opmerking:  Het supplytype kan de tonercartridge of beeldverwerkingseenheid zijn.

De printer heeft gedetecteerd dat een supply of onderdeel van een ander merk dan Lexmark in de printer is geïnstalleerd.

Uw Lexmark-printer werkt het beste met originele supplies en onderdelen van Lexmark. Wanneer u supplies of onderdelen van andere fabrikanten gebruikt, kan dit negatieve gevolgen hebben voor de prestaties, betrouwbaarheid of levensduur van de printer en de beeldverwerkingsonderdelen van het apparaat. Zie Officiële Lexmark onderdelen en supplies gebruiken voor meer informatie.

Alle levensduurindicators zijn ontworpen om te functioneren met de supplies en onderdelen Lexmark. Als u supplies of onderdelen van andere fabrikanten gebruikt, kan dat tot onvoorspelbare resultaten leiden. Het gebruik van beeldverwerkingsonderdelen langer dan de beoogde levensduur kan uw Lexmark-printer of de desbetreffende onderdelen beschadigen.

Waarschuwing: mogelijke beschadiging:  Het gebruik van supplies of onderdelen van andere fabrikanten kan gevolgen hebben voor uw garantie. Schade die werd veroorzaakt door het gebruik van supplies of onderdelen van andere fabrikanten valt niet onder de garantie.

Als u deze risico's wilt aanvaarden en wilt doorgaan met het gebruik van niet-originele supplies of onderdelen in uw printer, hou dan en de knop # op het bedieningspaneel gedurende 15 seconden gelijktijdig ingedrukt.

Bij printermodellen zonder aanraakscherm houdt u en op het bedieningspaneel gedurende 15 seconden gelijktijdig ingedrukt om het bericht te sluiten en verder te gaan met afdrukken.

Als u deze risico's niet wilt aanvaarden, verwijder dan het supply of onderdeel van andere fabrikanten uit uw printer en vervang deze door een origineel supply of onderdeel van Lexmark.

Opmerking:  Raadpleeg het gedeelte 'Supplies bestellen' of ga naar www.lexmark.com voor een lijst met ondersteunde supplies.

Was dit artikel nuttig?
Top