Skip to Content Information Center
Lexmark MX611

VoIP-puhelinpalvelua käyttävän faksin määrittäminen

HUOMIO – SÄHKÖISKUN VAARA:  Sähköiskuvaaran välttämiseksi älä asenna laitetta tai tee sähkö- tai kaapeliliitäntöjä (esimerkiksi virtajohto, faksi tai puhelin) ukkosmyrskyn aikana.

HUOMIO – SÄHKÖISKUN VAARA:  Sähköiskuvaaran välttämiseksi älä käytä faksitoimintoa ukkosmyrskyn aikana.

HUOMIO – TAPATURMAN MAHDOLLISUUS:  Kun liität tämän tuotteen yleiseen valintaiseen puhelinverkkoon, voit vähentää tulipalon vaaraa käyttämällä vähintään 26 AWG:n tietoliikennejohtoa (RJ-11). Australia: johdon on oltava ACMAn (Australian Communications and Media Authority) hyväksymä.

  1. Liitä puhelinjohdon toinen pää tulostimen linjaporttiin.

  2. Liitä johdon toinen pää VoIP-sovittimen porttiin, jossa on merkintä Phone Line 1 (Puhelinlinja 1) tai Phone Port (Puhelinportti).

    Huomautus:  Portti Phone Line 2 (Puhelinlinja 2) tai Fax Port (Faksiportti) ei ole aina aktiivinen. VoIP-palveluntarjoajat saattavat veloittaa lisämaksun toisen puhelinportin aktivoimisesta.

  3. Liitä puhelin tulostimen puhelinporttiin.

Huomautuksia:

  • Voit varmistaa, että VoIP-sovittimen puhelinportti on aktiivinen, liittämällä siihen analogisen puhelimen ja kuuntelemalla valintaääntä.
  • Jos tarvitset kaksi puhelinporttia laitteillesi, mutta et halua maksaa ylimääräistä, käytä puhelinjakajaa. Liitä puhelinjakaja porttiin, jossa on merkintä Phone Line 1 (Puhelinlinja 1) tai Phone Port (Puhelinportti) ja liitä tulostin ja puhelin jakajaan.
  • Tarkista jakaja liittämällä analoginen puhelin jakajaan ja kuuntelemalla valintaääntä.
Oliko tästä artikkelista hyötyä?
Top