Skip to Content Information Center
Lexmark CX417

Lexmark CX417

Fax beállítása digitális előfizetői vonal használatával

VIGYÁZAT – ÁRAMÜTÉS VESZÉLYE:  Az áramütés elkerülése érdekében zivataros időben ne helyezze üzembe a készüléket, illetve ne végezzen elektromos vagy kábelezési csatlakoztatásokat, például a tápkábel, a fax vagy a telefon csatlakoztatását.

VIGYÁZAT – ÁRAMÜTÉS VESZÉLYE:  Az áramütés kockázatának elkerülése érdekében ne használja a faxot villámlással járó vihar idején.

VIGYÁZAT – SÉRÜLÉSVESZÉLY:  Ha a terméket a nyilvános telefonhálózathoz csatlakoztatja, a tűzveszély csökkentése érdekében csak 26 AWG vagy nagyobb keresztmetszetű telekommunikációs (RJ-11) kábelt használjon. Ausztráliai felhasználás esetén a kábelnek az ausztrál kommunikációs és médiahatóság által jóváhagyottnak kell lennie.

A digitális előfizetői vonal (DSL) két csatornára bontja a hagyományos telefonvonalat: a hangra és az internetre. A telefon- és faxjelek továbbítása a hangcsatornán, míg az internetjeleké a másik csatornán keresztül történik.

A két csatorna közti interferencia minimalizálása érdekében kérjen egy DLS-szűrőt a DSL-szolgáltatótól.

  1. Csatlakoztassa a DSL-szűrő telefonvonal-csatlakozóját a fali aljzathoz.

  2. Csatlakoztassa a telefonkábel egyik végét a nyomtató telefonvonal-portjához.

  3. A kábel másik végét csatlakoztassa a DSL-szűrő telefonportjához.

Megj.:  Ha a telefont a nyomtatóhoz szeretné csatlakoztatni, távolítsa el a telepített adaptercsatlakozót a nyomtató telefonportjából, majd csatlakoztassa a telefont.

Hasznos volt ez a cikk?
Top