Skip to Content Information Center
Lexmark XC6153

Lexmark XC6153

Optionele laden installeren

  LET OP: GEVAAR VOOR ELEKTRISCHE SCHOKKEN:  Als u toegang tot de controllerkaart wilt of optionele hardware of geheugenapparaten installeert nadat u de printer hebt ingesteld, moet u de printer uitschakelen en de stekker uit het stopcontact trekken voor u doorgaat om het risico van elektrische schokken te voorkomen. Als u andere apparaten hebt aangesloten op de printer, schakel deze dan ook uit en koppel de kabels los van de printer.

  LET OP: KANTELGEVAAR:  Wanneer u een of meer opties op uw printer of MFP installeert, is mogelijk een onderstel met zwenkwielen, printerkast of andere voorziening vereist om instabiliteit te voorkomen waardoor letsel kan worden veroorzaakt. Meer informatie over ondersteunde opstellingen vindt u op www.lexmark.com/multifunctionprinters.

 1. Zet de printer uit.

 2. Trek de stekker van het netsnoer uit het stopcontact en haal het netsnoer uit de printer.

 3. Pak de optionele lade uit en verwijder al het verpakkingsmateriaal.

 4. Til de printer op met behulp van de grepen aan de zij- en achterkant.

  LET OP: RISICO OP LETSEL:  Als de printer meer weegt dan 18  kg (40  lb), moet deze door twee of meer getrainde personeelsleden worden verplaatst.

  Opmerking:  Als er al optionele laden zijn geïnstalleerd, ontgrendel deze dan van de printer voordat u de printer optilt. Probeer niet de printer samen met de laden op te tillen.

 5. Lijn de printer uit met de optionele lade en laat de printer zakken totdat deze vastklikt.

 6. Sluit het netsnoer aan op de printer en vervolgens op een stopcontact.

  LET OP: RISICO OP LETSEL:  Sluit het netsnoer aan op een geaard stopcontact dat zich dicht in de buurt van het product bevindt en gemakkelijk bereikbaar is om brand of elektrische schokken te voorkomen.

 7. Zet de printer aan.

Voeg de lade toe in het printerstuurprogramma om deze beschikbaar te maken voor afdruktaken. Zie Beschikbare opties van het printerstuurprogramma toevoegen voor meer informatie.

Als u meer dan één hardware-optie wilt installeren, volg dan deze volgorde van installatie.

 • Onderstel met zwenkwielen
 • Optionele lade voor 2200 vel
 • Optionele lade voor 550 vel
 • Printer
 • Nietfinisher
Was dit artikel nuttig?
Top