Skip to Content Information Center
Lexmark XC6153

Lexmark XC6153

Fax instellen met VoIP-telefoondienst

LET OP: GEVAAR VOOR ELEKTRISCHE SCHOKKEN:  Schakel tijdens onweer dit product niet in en maak geen elektrische of bekabelde verbindingen, zoals de fax, het netsnoer of een telefoonkabel, om elektrische schokken te voorkomen.

LET OP: GEVAAR VOOR ELEKTRISCHE SCHOKKEN:  Gebruik de faxfunctie niet tijdens onweer om het risico van elektrische schokken te voorkomen.

  1. Sluit het ene uiteinde van de telefoonkabel aan op de line-poort van de printer.

  2. Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op de poort met het label Phone Line 1 (telefoonlijn 1) of Phone Port (telefoonpoort) op de VoIP-adapter.

    Opmerking:  De poort met het label Phone Line 2 (telefoonlijn 2) of Fax Port (faxpoort) is niet altijd actief. VoIP-aanbieders kunnen u extra geld in rekening brengen voor het activeren van een tweede telefoonpoort.

  3. Sluit de telefoon aan op de telefoonpoort van de printer.

Opmerkingen:

  • Als u wilt controleren of de telefoonpoort op de VoIP-adapter actief is, sluit u een analoge telefoon aan op de poort en luistert u of u een kiestoon hoort.
  • Als u twee telefoonpoorten nodig hebt voor uw apparaten, maar geen extra kosten wilt betalen, gebruik dan een telefoonsplitter. Sluit de telefoonsplitter aan op Phone Line 1 (telefoonlijn 1) of Phone Port (telefoonpoort) en sluit de printer en telefoon aan op de splitter.
  • Om de splitter te controleren, sluit u een analoge telefoon aan op de splitter en luistert u of u een kiestoon hoort.
Was dit artikel nuttig?
Top