Skip to Content Information Center
Lexmark CX725

Lexmark CX725

Optionele laden installeren

  LET OP: GEVAAR VOOR ELEKTRISCHE SCHOKKEN:  Als u toegang tot de controllerkaart wilt of optionele hardware of geheugenapparaten installeert nadat u de printer hebt ingesteld, moet u de printer uitschakelen en de stekker uit het stopcontact trekken voor u doorgaat om het risico van elektrische schokken te voorkomen. Als u andere apparaten hebt aangesloten op de printer, schakel deze dan ook uit en koppel de kabels los van de printer.

 1. Zet de printer uit.

 2. Trek de stekker van het netsnoer uit het stopcontact en haal het netsnoer uit de printer.

 3. Pak de optionele lade uit en verwijder al het verpakkingsmateriaal.

  LET OP: RISICO OP LETSEL:  De printer weegt meer dan 18  kg en moet door twee of meer getrainde personeelsleden worden opgetild.

  Opmerking:  Als er al optionele laden zijn geïnstalleerd, ontgrendel deze dan van de printer voordat u de printer optilt. Probeer niet de printer samen met de laden op te tillen.

 4. Lijn de printer uit met de optionele lade en laat de printer zakken totdat deze vastklikt.

 5. Sluit het netsnoer aan op de printer en vervolgens op een stopcontact.

  LET OP: RISICO OP LETSEL:  Om het risico op elektrische schokken of brand te voorkomen, moet u het netsnoer rechtstreeks aansluiten op een geaard stopcontact dat zich dicht in de buurt van het product bevindt en dat gemakkelijk toegankelijk is.

 6. Zet de printer aan.

Voeg de lade handmatig toe in het printerstuurprogramma om deze beschikbaar te maken voor afdruktaken (indien nodig). Zie Beschikbare opties van het printerstuurprogramma toevoegen voor meer informatie.

Installeer de printer en de hardwareopties in de onderstaande volgorde:

 • Optionele lade voor 550 vel
 • Printer
Was dit artikel nuttig?
Top