Skip to Content Information Center
Lexmark CX725

Lexmark CX725

Supply van een ander merk dan Lexmark

De printer heeft gedetecteerd dat een supply of onderdeel van een ander merk dan Lexmark in de printer is geïnstalleerd.

Uw Lexmark-printer werkt het beste met originele supplies en onderdelen van Lexmark. Wanneer u supplies of onderdelen van andere fabrikanten gebruikt, kan dit negatieve gevolgen hebben voor de prestaties, betrouwbaarheid of levensduur van de printer en de beeldverwerkingsonderdelen van het apparaat.

Alle levensduurindicators zijn ontworpen om te functioneren met de supplies en onderdelen Lexmark. Als u supplies of onderdelen van andere fabrikanten gebruikt, kan dat tot onvoorspelbare resultaten leiden. Het gebruik van beeldverwerkingsonderdelen langer dan de beoogde levensduur kan uw Lexmark-printer of de desbetreffende onderdelen beschadigen.

Waarschuwing: mogelijke beschadiging:  Het gebruik van supplies of onderdelen van andere fabrikanten kan gevolgen hebben voor uw garantie. Schade die werd veroorzaakt door het gebruik van supplies of onderdelen van andere fabrikanten valt niet onder de garantie.

Als u deze risico's wilt aanvaarden en wilt doorgaan met het gebruik van niet-originele supplies of onderdelen in uw printer, houd dan X en # op het bedieningspaneel tegelijkertijd 15 seconden ingedrukt.

Als u deze risico's niet wilt aanvaarden, verwijder dan het supply of onderdeel van andere fabrikanten uit uw printer en vervang deze door een origineel supply of onderdeel van Lexmark. Zie Officiële Lexmark onderdelen en supplies gebruiken voor meer informatie.

Als u X en # 15 seconden tegelijkertijd hebt ingedrukt en de printer nog steeds niet kan afdrukken, dient u de gebruiksteller van supplies opnieuw in te stellen.

  1. Blader op het bedieningspaneel naar:

    Instellingen > Apparaat > Onderhoud > Configuratiemenu > Verbruik en tellers van supplies

  2. Selecteer het onderdeel dat of de supply die u wilt instellen en selecteer vervolgens Start.

  3. Lees waarschuwingsbericht en selecteer vervolgens Doorgaan.

  4. Houd X en # tegelijkertijd ingedrukt voor 15 seconden om het bericht te verwijderen.

  5. Opmerking:  Als u de gebruiksteller van supplies niet opnieuw kunt instellen, moet u ervoor zorgen dat het item weer op de plaats van aankoop komt te staan.

Was dit artikel nuttig?
Top