Skip to Content Information Center
Lexmark MX710

Lexmark MX710

Instalarea tăvilor opţionale

Imprimanta acceptă următoarele tăvi opţionale:

  • tavă de 250 sau de 550 de coli
  • Tavă de 2100 de coli
  • ATENŢIE - PERICOL DE ACCIDENTARE:  Imprimanta cântăreşte peste 18  kg (40  livre) şi este nevoie de două sau mai multe persoane antrenate pentru a o ridica în siguranţă.

    ATENŢIE - PERICOL DE ELECTROCUTARE:  Dacă accesaţi placa de control sau instalaţi dispozitive hardware ori de memorie opţionale la un anumit timp după configurarea imprimantei, înainte de a continua opriţi imprimanta şi deconectaţi cablul de tensiune de la priza electrică. Dacă aveţi alte aparate ataşate la imprimantă, închideţi-le şi pe acestea şi deconectaţi cablurile care conduc la imprimantă.

    ATENŢIE - PERICOL DE RĂSTURNARE:  Configuraţiile cu montare pe podea necesită mobilier suplimentar pentru stabilitate. Dacă utilizaţi opţiuni multiple de intrare trebuie să folosiţi un stand sau un postament pentru imprimantă. Dacă aţi cumpărat o imprimantă multifuncţională (MFP) cu scaner, copiator şi fax, este necesar mobilier suplimentar. Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi www.lexmark.com/multifunctionprinters.

  1. Opriţi imprimanta, apoi deconectaţi cablul de alimentare de la priza electrică.

  2. Despachetaţi tava opţională, apoi îndepărtaţi toate materialele de ambalare.

  3. Trageţi afară tava şi îndepărtaţi materialul de împachetare.

  4. Introduceţi tava.

  5. Plasaţi tava în aproprierea imprimantei.

  6. Blocaţi roţile postamentului pentru a fixa imprimanta, apoi aliniaţi imprimanta cu tava şi coborâţi uşor imprimanta în locaţia sa.

    Notă:  Tăvile opţionale se blochează una pe cealaltă atunci când sunt stivuite.

  7. Conectaţi cablul de tensiune la imprimantă, apoi la o priză cu împământare corespunzătoare şi porniţi imprimanta.

    Notă:  La instalarea software-ului de imprimantă şi a oricăror tăvi opţionale, adăugaţi manual opţiunile în driverul de imprimantă, pentru a le face disponibile în cadrul lucrărilor de imprimare. Pentru informaţii suplimentare, consultaţi Adăugarea opţiunilor disponibile în driverul de imprimare.

Pentru a scoate tăvile opţionale, mutaţi elementul de prindere din partea dreaptă a imprimantei spre partea din faţă a imprimantei, până când se fixează în poziţie printr-un clic. Scoateţi pe rând tăvile stivuite, de sus în jos.

Consideraţi acest articol util?
Top