Skip to Content Information Center
Lexmark MX710

Lexmark MX710

Configurarea faxului folosind o linie digitală de abonat

ATENŢIE - PERICOL DE ELECTROCUTARE:  Pentru a evita riscul de electrocutare, nu configuraţi acest produs şi nu realizaţi nicio o conexiune electrică sau cablare, de exemplu la cablul de alimentare, funcţia de fax sau telefon, în timpul unei furtuni cu descărcări electrice.

ATENŢIE - PERICOL DE ELECTROCUTARE:  Pentru a evita pericolul de electrocutare, nu utilizaţi caracteristica fax în timpul unei furtuni cu fulgere.

O linie digitală de abonat (digital subscriber line - DSL) împarte linia dvs. telefonică obişnuită în două canale: voce şi Internet. Semnalele de telefon şi de fax circulă prin canalul de voce, iar semnalele de Internet trec prin celălalt canal.

Instalaţi un filtru DSL pentru a minimiza interferenţele dintre cele două canale şi pentru a asigura o conexiune de calitate.

Notă:  Contactaţi furnizorul de servicii DSL pentru a vă procura un filtru DSL.

  1. Conectaţi portul de linie al filtrului DSL la priza de perete.

  2. Conectaţi un capăt al cablului telefonic în portul line (linie) al imprimantei. Conectaţi celălalt capăt al portul de telefon pe filtrul DSL.

  3. Pentru a conecta un telefon la imprimantă, scoateţi orice mufă adaptoare instalată din portul de telefon al imprimantei, apoi conectaţi telefonul.

Consideraţi acest articol util?
Top