Skip to Content Information Center
Lexmark MX710

Lexmark MX710

Golirea memoriei din hard diskul imprimantei

Note:

 • Este posibil ca unele modele de imprimantă să nu aibă instalat un hard disk.
 • Configurarea opţiunii Erase Temporary Data Files (Ştergere fişiere de date temporare) în meniurile imprimantei vă permite să eliminaţi materialele confidenţiale reziduale rămase după lucrări de imprimare, prin suprascrierea securizată a fişierelor marcate pentru ştergere.

  Utilizarea panoului de control al imprimantei

 1. Opriţi imprimanta.

 2. Ţineţi apăsat pe 2 şi pe 6 în timp ce porniţi imprimanta. Eliberaţi butoanele numai când apare ecranul cu bara de progres.

  Imprimanta efectuează o secvenţă de alimentare, apoi apare meniul Configuration (Configuraţie). După pornirea completă a imprimantei, ecranul tactil afişează o listă de funcţii.

 3. Atingeţi Wipe Disk (Curăţare disc), apoi atingeţi una dintre următoarele opţiuni:

  • Wipe disk (fast) - Curăţare disc (rapidă) - această opţiune vă permite să suprascrieţi hard diskul imprimantei printr-o singură trecere, numai cu zerouri.
  • Wipe disk (secure) - Curăţare disc (securizată) - această opţiune vă permite să suprascrieţi de mai multe ori hard diskul imprimantei cu modele de biţi aleatoare, după care urmează o trecere de verificare. O suprascriere securizată respectă standardul DoD 5220.22‑M pentru ştergerea securizată a datelor de pe hard disk. Informaţiile cu grad înalt de confidenţialitate trebuie curăţate utilizând această metodă.
 4. Atingeţi Yes (Da) pentru a continua cu procesul de curăţare a discului.

  Note:

  • Progresul activităţii de curăţare a discului va fi indicat într-o bară de stare.
  • Curăţarea discului poate dura de la câteva minute la mai mult de o oră, iar imprimanta nu va fi disponibilă în acest interval pentru alte activităţi ale utilizatorului.
 5. Atingeţi Back (Înapoi) > Exit Config Menu (Ieşire din meniul de configurare).

Imprimanta se va reseta la punerea sub tensiune, apoi va reveni la modul normal de funcţionare.

Consideraţi acest articol util?
Top