Skip to Content Information Center
Lexmark MX710

Εγκατάσταση προαιρετικής κάρτας

    ΠΡΟΣΟΧΗ—ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑΣ:  Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στην πλακέτα του ελεγκτή ή να εγκαταστήσετε προαιρετικό υλικό ή συσκευές μνήμης κάποια στιγμή έπειτα από τη ρύθμιση του εκτυπωτή, απενεργοποιήστε τον εκτυπωτή και αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας από την πρίζα για να συνεχίσετε. Εάν υπάρχουν άλλες συσκευές συνδεδεμένες στον εκτυπωτή, απενεργοποιήστε τις και αποσυνδέστε τυχόν καλώδια σύνδεσης με τον εκτυπωτή.

    Προειδοποίηση—Πιθανή βλάβη:  Τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα της πλακέτας ελεγκτή είναι πολύ ευπαθή στον στατικό ηλεκτρισμό. Αγγίξτε μια μεταλλική επιφάνεια στον εκτυπωτή πριν ακουμπήσετε οποιοδήποτε ηλεκτρικό μέρος της πλακέτας ή τις υποδοχές σύνδεσης.

  1. Αποκτήστε πρόσβαση στην πλακέτα ελεγκτή.

    Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε Πρόσβαση στην πλακέτα ελεγκτή.

  2. Βγάλτε την προαιρετική κάρτα από τη συσκευασία.

    Προειδοποίηση—Πιθανή βλάβη:  Αποφύγετε την επαφή με τα σημεία σύνδεσης που βρίσκονται κατά μήκος του ενός άκρου της κάρτας.

  3. Κρατώντας την κάρτα από τις πλευρές της, ευθυγραμμίστε τις πλαστικές ακίδες (1) στην κάρτα με τις οπές (2) στην πλακέτα ελεγκτή.

  4. Σπρώξτε την κάρτα μέχρι να ασφαλίσει στη θέση της όπως φαίνεται στην εικόνα.

    Προειδοποίηση—Πιθανή βλάβη:  Ακατάλληλη τοποθέτηση της κάρτας ενδέχεται να προκαλέσει βλάβη στην κάρτα και στην πλακέτα ελεγκτή.

    Σημ.:  Ολόκληρο το μήκος της υποδοχής σύνδεσης στην κάρτα πρέπει να ακουμπά και να είναι συνδεδεμένο στην πλακέτα ελεγκτή.

  5. Κλείστε τη θύρα πρόσβασης στην πλακέτα ελεγκτή.

    Σημ.:  Όταν εγκατασταθούν το λογισμικό του εκτυπωτή και οποιαδήποτε πρόσθετα εξαρτήματα υλικού, ενδέχεται να είναι απαραίτητη η μη αυτόματη προσθήκη των εξαρτημάτων αυτών στο πρόγραμμα οδήγησης του εκτυπωτή, ώστε να είναι διαθέσιμα για τις εργασίες εκτύπωσης. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε Προσθήκη διαθέσιμων επιλογών στο πρόγραμμα οδήγησης εκτυπωτή.

Ήταν το άρθρο χρήσιμο;
Top