Skip to Content Information Center
Lexmark MX710

Εγκατάσταση προαιρετικών θηκών

Ο εκτυπωτής υποστηρίζει τις ακόλουθες προαιρετικές θήκες:

  • Θήκη 250 ή 550 φύλλων
  • Θήκη 2100 φύλλων
  • ΠΡΟΣΟΧΗ—ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ:  Το βάρος του εκτυπωτή ξεπερνάει τα 18  kg (40  lb) και για την ασφαλή μεταφορά του απαιτούνται δύο ή περισσότερα εκπαιδευμένα άτομα.

    ΠΡΟΣΟΧΗ—ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑΣ:  Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στην πλακέτα του ελεγκτή ή να εγκαταστήσετε προαιρετικό υλικό ή συσκευές μνήμης κάποια στιγμή έπειτα από τη ρύθμιση του εκτυπωτή, απενεργοποιήστε τον εκτυπωτή και αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας από την πρίζα για να συνεχίσετε. Εάν υπάρχουν άλλες συσκευές συνδεδεμένες στον εκτυπωτή, απενεργοποιήστε τις και αποσυνδέστε τυχόν καλώδια σύνδεσης με τον εκτυπωτή.

    ΠΡΟΣΟΧΗ—ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ:  Τα μοντέλα που τοποθετούνται στο δάπεδο απαιτούν την ύπαρξη πρόσθετου επίπλου για λόγους σταθερότητας. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε είτε το υπερυψωμένο στήριγμα εκτυπωτή είτε τη βάση εκτυπωτή, εάν χρησιμοποιείτε επιλογές πολλαπλής εισαγωγής. Εάν προμηθευτήκατε έναν πολυλειτουργικό εκτυπωτή (MFP) με λειτουργίες σάρωσης, αντιγραφής και φαξ, τότε ενδέχεται να απαιτείται πρόσθετο έπιπλο. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.lexmark.com/multifunctionprinters.

  1. Απενεργοποιήστε τον εκτυπωτή και αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας από την πρίζα.

  2. Αφαιρέστε τη συσκευασία της προαιρετικής θήκης και, στη συνέχεια, αφαιρέστε όλα τα υλικά συσκευασίας.

  3. Τραβήξτε προς τα έξω τη θήκη και αφαιρέστε τα υλικά συσκευασίας.

  4. Τοποθετήστε τη θήκη.

  5. Τοποθετήστε τη θήκη κοντά στον εκτυπωτή.

  6. Κλειδώστε τους τροχούς της τροχήλατης βάσης για να ασφαλίσετε τον εκτυπωτή, ευθυγραμμίστε τον εκτυπωτή με τη θήκη και κατεβάστε τον εκτυπωτή στη θέση του.

    Σημ.:  Όταν οι προαιρετικές θήκες τοποθετούνται η μια πάνω στην άλλη, κλειδώνουν μαζί.

  7. Συνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας στον εκτυπωτή και, στη συνέχεια, σε μια κατάλληλα γειωμένη πρίζα και έπειτα ενεργοποιήστε τον εκτυπωτή.

    Σημ.:  Όταν εγκατασταθεί το λογισμικό του εκτυπωτή και τυχόν προαιρετικές θήκες, προσθέστε μη αυτόματα τα προαιρετικά στοιχεία στο πρόγραμμα οδήγησης εκτυπωτή, ώστε να είναι διαθέσιμα για τις εργασίες εκτύπωσης. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε Προσθήκη διαθέσιμων επιλογών στο πρόγραμμα οδήγησης εκτυπωτή.

Για να αφαιρέσετε τις προαιρετικές θήκες, σύρετε την ασφάλεια που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του εκτυπωτή προς την πρόσοψη του εκτυπωτή έως ότου ασφαλίσει στη θέση της με ένα κλικ. Αφαιρέστε τις θήκες μία-μία, από επάνω προς τα κάτω.

Ήταν το άρθρο χρήσιμο;
Top