Skip to Content Information Center
Lexmark MX710

Lexmark MX710

Ordinea instalării

ATENŢIE - PERICOL DE ACCIDENTARE:  Imprimanta cântăreşte peste 18 kg (40 livre) şi este nevoie de două sau mai multe persoane antrenate pentru a o ridica în siguranţă.

ATENŢIE - PERICOL DE ELECTROCUTARE:  Dacă accesaţi placa de control sau instalaţi dispozitive hardware ori de memorie opţionale la un anumit timp după configurarea imprimantei, înainte de a continua opriţi imprimanta şi deconectaţi cablul de tensiune de la priza electrică. Dacă aveţi alte aparate ataşate la imprimantă, închideţi-le şi pe acestea şi deconectaţi cablurile care conduc la imprimantă.

ATENŢIE - PERICOL DE RĂSTURNARE:  Configuraţiile cu montare pe podea necesită mobilier suplimentar pentru stabilitate. Dacă utilizaţi opţiuni multiple de intrare trebuie să folosiţi un stand sau un postament pentru imprimantă. Dacă aţi cumpărat o imprimantă multifuncţională (MFP) cu scaner, copiator şi fax, este necesar mobilier suplimentar. Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi www.lexmark.com/multifunctionprinters.

Instalaţi imprimanta şi orice opţiuni pe care le-aţi achiziţionat, în următoarea ordine:

  • Postament
  • Tavă de 2100 de coli
  • Tavă opţională de 250 sau 550 de coli
  • Imprimantă

Pentru mai multe informaţii despre instalarea unui postament, a tăvii opţionale de 250 sau 550 de coli sau a tăvii de 2100 de coli consultaţi foaia de configurare furnizată împreună cu opţiunea.

Consideraţi acest articol util?
Top