Skip to Content Information Center
Lexmark MX710

Lexmark MX710

Configurare Formulare şi preferinţe

Notă:  O versiune ulterioară a Ghidului utilizatorului conţine o legătură directă cătreGhidul administratorului acestei aplicaţii. Pentru a verifica actualizările acestui Ghid al utilizatorului, vizitaţi http://support.lexmark.com.

UtilizaţiPentru

Aplicaţia vă ajută să fluidizaţi procesele de lucru, permiţându-vă să găsiţi rapid şi să imprimaţi formularele online utilizate frecvent direct din ecranul de început.

Notă:  Imprimanta trebuie să aibă permisiunea de a accesa folderul de reţea, site-ul FTP sau site-ul web unde este stocat marcajul. De la computerul pe care este stocat marcajul, utilizaţi setările de partajare, securitate şi paravan de protecţie (firewall) pentru a permite imprimantei cel puţin acces de citire. Pentru asistenţă, consultaţi documentaţia furnizată împreună cu sistemul de operare.

 1. Deschideţi un browser Web, apoi tastaţi adresa IP a imprimantei în câmpul de adrese.

  Notă:  Vizualizaţi adresa IP a imprimantei pe ecranul de început al acesteia. Adresa IP apare ca patru seturi de numere separate prin puncte, de exemplu, 123.123.123.123.

 2. Faceţi clic pe Setări > Aplic > Admin. aplicaţii > Formulare şi Preferinţe.

 3. Faceţi clic pe Adăugare, apoi personalizaţi setările.

  Note:

  • Pentru descrierea setării, consultaţi ajutorul din dreptul fiecărui câmp prin deplasarea mouse-ului deasupra acestuia.
  • Pentru a vă asigura că setările de locaţie ale marcajului sunt corecte, tastaţi adresa IP corectă a calculatorului gazdă unde este localizat marcajul. Pentru mai multe informaţii despre obţinerea adresei IP a calculatorului gazdă, consultaţi Găsirea adresei IP a computerului.
  • Asiguraţi-vă că imprimanta are drepturi de acces la folderul unde este localizat marcajul.
 4. Faceţi clic pe Apply (Se aplică).

Pentru a utiliza aplicaţia, atingeţi Formulare şi preferinţe din ecranul de început al imprimantei, apoi navigaţi printre categoriile de formulare sau căutaţi formulare bazate pe un număr, un nume sau o descriere de formular.

Consideraţi acest articol util?
Top