Skip to Content Information Center
Lexmark MX711

Lexmark MX711

Installationsordning

VAR FÖRSIKTIG – RISK FÖR SKADA:  Skrivaren väger mer än 18 kg (40 lb) och det behövs minst två personer för att lyfta den säkert.

VAR FÖRSIKTIG– RISK FÖR ELEKTRISK STÖT:  Om du vill komma åt systemkortet eller installera ytterligare maskinvara eller minnesenheter efter att du har installerat skrivaren ska du först stänga av skrivaren och dra ut nätsladden från eluttaget innan du fortsätter. Om några andra enheter är anslutna till skrivaren bör du stänga av dem också och dra ut eventuella kablar till skrivaren.

VAR FÖRSIKTIG – VÄLTRISK:  Om skrivaren är placerad på golvet krävs ytterligare möbler för att den ska stå stabilt. Du måste använda ett skrivarställ eller en skrivarbas om du använder flera inmatningsalternativ. Du kan behöva ytterligare tillbehör om du har köpt en multifunktionsskrivare som kan skanna, kopiera och faxa. Mer information finns på www.lexmark.com/multifunctionprinters.

Installera skrivaren och eventuella maskinvarutillval i följande ordning:

  • Hjulbas
  • Fack för 2 100 ark eller avgränsare
  • Tillvalsfack för 250 eller 550 ark
  • Skrivare

Mer information om hur man installerar en hjulbas, ett tillvalsfack för 250 eller 550 ark, en avgränsare eller ett fack för 2 100 ark finns i installationsbladet som medföljde tillvalet.

Var denna artikel användbar?
Top