Skip to Content Information Center
Lexmark MX710

İsteğe bağlı tepsileri takma

Yazıcı aşağıdaki isteğe bağlı tepsileri destekler:

  • 250 veya 550 sayfalık tepsi
  • 2100 sayfalık tepsi
  • DİKKAT–YARALANMA TEHLİKESİ:  Yazıcının ağırlığı 18  kg'dan (40  lb) fazladır ve güvenli bir şekilde kaldırmak için iki veya daha fazla eğitimli personel gerektirir.

    DİKKAT—ÇARPILMA TEHLİKESİ:  Yazıcıyı kurduktan bir süre sonra kontrol kartına erişiyorsanız veya isteğe bağlı donanım veya bellek kartları takıyorsanız, devam etmeden önce yazıcıyı kapatın ve elektrik kablosunu prizden çekin. Yazıcıya bağlı başka aygıtlarınız varsa bu aygıtları kapatın ve yazıcıya giden tüm kablolarını çıkarın.

    DİKKAT—DEVRİLME TEHLİKESİ:  Duvara montaj yapılandırmalarında denge için ek mobilya gerekebilir. Birden fazla giriş seçeneği kullanıyorsanız bir yazıcı sehpası veya yazıcı altlığı kullanmanız gerekir. Tarayan, fotokopi çeken ve fakslayan bir çok fonksiyonlu yazıcı (MFP) satın aldıysanız ek bir mobilyaya ihtiyacınız olabilir. Daha fazla bilgi için bkz. www.lexmark.com/multifunctionprinters.

  1. Yazıcıyı kapatın ve güç kablosunun fişini elektrik prizinden çekin.

  2. İsteğe bağlı tepsiyi ambalajından çıkarın ve tüm ambalaj malzemelerini sökün.

  3. Tepsiyi çekip çıkarın ve ardından ambalaj malzemesini sökün.

  4. Tepsiyi takın.

  5. Tepsiyi yazıcının yakınına yerleştirin.

  6. Yazıcıyı sabitlemek için tekerlekli tabanın tekerleklerini kilitleyin, yazıcıyı tepsiyle hizalayın ardından yerine indirin.

    Not:  İsteğe bağlı tepsiler üst üste konduğunda birbirlerine kilitlenir.

  7. Güç kablosunu yazıcıya ve ardından doğru topraklanmış bir prize bağlayın ve yazıcıyı açın.

    Not:  Yazıcı yazılımı ve tüm isteğe bağlı tepsiler yüklendiğinde, bunların yazdırma işlerinde kullanılabilir durumda olmasını sağlamak için yazıcı sürücüsüne seçenekleri manüel olarak ekleyin. Daha fazla bilgi için bkz. Yazdırma sürücüsüne mevcut seçenekleri ekleme.

İsteğe bağlı tepsileri çıkarmak için, mandalı yerine oturana kadar yazıcının sağ tarafından öne doğru kaydırın. Üst üste konmuş tepsileri yukarıdan aşağıya doğru tek tek çıkarın.

Bu makale size yardımcı oldu mu?
Top