Skip to Content Information Center
Lexmark MX710

Lexmark MX710

Egyéni másolási feladat létrehozása

Az egyéni másolási feladat vagy feladatkészítés segítségével egy vagy több eredeti dokumentumkészletet egyesíthet egyetlen másolási feladatba. Az egyes készleteket különböző feladatparaméterek segítségével lehet beolvasni. A másolási feladat elküldésekor és az Egyéni feladat funkció engedélyezésekor a lapolvasó a megadott paraméterek segítségével beolvassa az első adag eredeti dokumentumot, majd ugyanazokkal vagy más paraméterekkel beolvassa a következő adagot is.

Egy készlet meghatározása a beolvasás forrásától függ:

  • Ha egy dokumentumot a lapolvasó üveglapján keresztül olvasunk be, a készlet egy lapból áll.
  • Ha több oldalt olvasunk be automatikus lapadagoló (ADF) segítségével, akkor a készlet az automatikus lapadagoló tálca kiürüléséig beolvasott összes lapból áll.
  • Ha egy lapot olvasunk be az ADF segítségével, akkor a készlet egy lapból áll.

Például:

  1. Az eredeti dokumentumot a másolandó oldalával felfelé, a rövidebb élével előre töltse az automatikus lapadagoló tálcájába, vagy helyezze a másolandó oldalával lefelé a lapolvasó üveglapjára.

    Megjegyzések:

    • Az automatikus lapadagoló tálcájába ne tegyen képeslapot, fényképet, kisméretű képet, fóliát, fotópapírt vagy vékony papírt (pl. újságkivágást). Ezeket az elemeket helyezze a lapolvasó üvegére
    • Az automatikus lapadagoló jelzőfénye akkor kezd világítani, ha a papír megfelelően van betöltve.
  2. Ha az automatikus lapadagoló tálcáját használja, a papírvezetőket igazítsa a dokumentumhoz.

  3. Lépjen a kezdőképernyőről a következő elemhez:

    Másolás > Speciális beállítások > Egyéni feladat > Be >  > Másolás

    Megj.:  Ha a készlet elfogyott, megjelenik a beolvasási képernyő.

  4. A következő dokumentumot a másolandó oldalával felfelé, a rövidebb élével előre töltse az automatikus lapadagolóba, vagy helyezze a másolandó oldalával lefelé a lapolvasó üveglapjára, majd érintse meg a Beolvasás az automatikus lapadagolóból vagy a Beolvasás a síkágyas lapolvasóról gombot.

    Megj.:  Módosítsa a beolvasási beállításokat, ha szükséges.

  5. Ha további dokumentumot szeretne beolvasni, ismételje meg az előző lépést. Ellenkező esetben érintse meg a Feladat befejezése gombot.

Hasznos volt ez a cikk?
Top