Skip to Content Information Center
Lexmark MX710

Lexmark MX710

Configurarea faxului în ţări cu prize telefonice de perete şi conectori diferiţi

ATENŢIE - PERICOL DE ELECTROCUTARE:  Pentru a evita riscul de electrocutare, nu configuraţi acest produs şi nu realizaţi nicio o conexiune electrică sau cablare, de exemplu la cablul de alimentare, funcţia de fax sau telefon, în timpul unei furtuni cu descărcări electrice.

ATENŢIE - PERICOL DE ELECTROCUTARE:  Pentru a evita pericolul de electrocutare, nu utilizaţi caracteristica fax în timpul unei furtuni cu fulgere.

Priza de perete standard în majoritatea ţărilor sau regiunilor este RJ11. Dacă priza de perete sau echipamentul de la locaţia dvs. nu este compatibil cu acest tip de legătură, atunci trebuie să utilizaţi un adaptor de telefon. Este posibil ca un adaptor pentru ţara sau regiunea dvs. să nu fie furnizat împreună cu imprimanta şi trebuie să-l achiziţionaţi separat.

Este posibil să fie o mufă de adaptor instalată în portul de telefon al imprimantei. Nu îndepărtaţi mufa de adaptor din portul de telefon al imprimantei dacă vă conectaţi la un sistem telefonic în serie sau în cascadă.

Nume componentăNumăr componentă

Mufă de adaptor Lexmark

40X8519

Conectarea imprimantei la o priză de perete non RJ11

  1. Conectaţi un capăt al cablului telefonic în portul line (linie) al imprimantei.

  2. Conectaţi celălalt capăt al cablului la adaptorul RJ11, apoi conectaţi adaptorul la priza telefonică de perete.

  3. Dacă doriţi să conectaţi un alt dispozitiv ce dispune de un conector non-RJ11 la aceeaşi priză de perete, conectaţi-l direct la adaptorul de telefon.

Conectarea imprimantei la o priză de perete în Germania

Priza de perete din Germania are două tipuri de porturi. Porturile N sunt pentru aparatele de fax, modeme şi roboţii telefonici. Portul F este pentru telefoane. Conectaţi imprimanta la oricare dintre porturile N.

  1. Conectaţi un capăt al cablului telefonic în portul line (linie) al imprimantei.

  2. Conectaţi celălalt capăt al cablului telefonic la adaptorul RJ11, apoi conectaţi adaptorul la un port N.

  3. Dacă doriţi să conectaţi un telefon şi un robot telefonic la aceeaşi priză de perete, conectaţi dispozitivele după cum este indicat.

Consideraţi acest articol util?
Top