Skip to Content Information Center
Lexmark MX710

Lexmark MX710

Configurarea faxului folosind serviciul telefonic VoIP

ATENŢIE - PERICOL DE ELECTROCUTARE:  Pentru a evita riscul de electrocutare, nu configuraţi acest produs şi nu realizaţi nicio o conexiune electrică sau cablare, de exemplu la cablul de alimentare, funcţia de fax sau telefon, în timpul unei furtuni cu descărcări electrice.

ATENŢIE - PERICOL DE ELECTROCUTARE:  Pentru a evita pericolul de electrocutare, nu utilizaţi caracteristica fax în timpul unei furtuni cu fulgere.

  1. Conectaţi un capăt al cablului telefonic în portul line (linie) al imprimantei.

  2. Conectaţi celălalt capăt al cablului în portul etichetat Linie telefonică 1 sau Port de telefon de pe adaptorul VoIP.

    Notă:  Portul etichetat Linie telefonică 2 sau Port de fax nu este întotdeauna activ. Este posibil ca furnizorii VoIP să taxeze suplimentar activarea celui de-al doilea port de telefon.

  3. Conectaţi telefonul dvs. la portul de telefon al imprimantei.

Note:

  • Pentru a vă asigura că portul de telefon de pe adaptorul VoIP este activ, conectaţi un telefon analogic la portul de telefon, apoi aşteptaţi un ton de apel.
  • Dacă aveţi nevoie de două porturi de telefon pentru dispozitivele dvs., dar nu doriţi să plătiţi în plus, folosiţi un spliter pentru telefon. Conectaţi divizorul de telefon la portul etichetat Linie telefonică 1 sau la Port de telefon, apoi conectaţi imprimanta şi telefonul la divizor.
  • Pentru a verifica spliterul, conectaţi un telefon analogic la acesta şi aşteptaţi un ton de apel.
Consideraţi acest articol util?
Top