Skip to Content Information Center
Lexmark CX924

Lexmark CX924

Ataşarea cablurilor

ATENŢIE - PERICOL DE ELECTROCUTARE:  Pentru a evita riscul de electrocutare, nu configuraţi acest produs şi nu realizaţi nicio o conexiune electrică sau cablare, de exemplu la cablul de alimentare, funcţia de fax sau telefon, în timpul unei furtuni cu descărcări electrice.

ATENŢIE - PERICOL DE ACCIDENTARE:  Pentru a evita riscul de incendiu sau electrocutare, conectaţi cablul de alimentare la o priză electrică cu tensiune nominală corespunzătoare sau împământată, care se află în apropierea produsului şi este uşor accesibilă.

ATENŢIE - PERICOL DE ACCIDENTARE:  Pentru a evita riscul de incendiu sau electrocutare, utilizaţi doar cablul de alimentare oferit împreună cu acest produs sau un cablu de schimb autorizat de producător.

ATENŢIE - PERICOL DE ACCIDENTARE:  Pentru a reduce riscul de incendiu, când conectaţi acest produs la reţeaua telefonică publică cu comutare de circuite, utilizaţi numai un cablu de telecomunicaţii (RJ-11) 26 AWG sau superior. Pentru utilizatorii din Australia, cablul de alimentare trebuie să fie aprobat de Autoritatea de Comunicaţii şi Media din Australia.

Avertisment - Pericol de deteriorare:  Pentru a evita pierderea de date sau o defecţiune la imprimantă, nu atingeţi cablul USB, orice adaptor de reţea fără fir sau imprimanta în zonele indicate în timpul imprimării.

UtilizaţiCa să

1

Porturi USB

Ataşaţi o tastatură sau orice opţiune compatibilă.

2

Priză pentru cablul de alimentare

Conectaţi imprimanta la o priză electrică împământată corespunzător.

3

port EXT

Conectarea unor dispozitive suplimentare (telefon sau un robot telefonic) la imprimantă şi la linia telefonică. Utilizaţi acest port dacă nu aveţi o linie de fax dedicată imprimantei şi dacă această metodă de conectare este acceptată în ţara sau regiunea dvs.

Notă:  Scoateţi mufa pentru a accesa portul.

4

port LINE

Conectaţi imprimanta la o linie telefonică activă utilizând o priză telefonică de perete standard (RJ‑11), un filtru DSL sau un adaptor VoIP sau orice alt adaptor care vă permite să accesaţi linia telefonică pentru a trimite şi a primi faxuri.

5

port Ethernet

Conectaţi imprimanta la o reţea Ethernet.

6

portul USB al imprimantei

Conectaţi imprimanta la un computer.

Consideraţi acest articol util?
Top