Skip to Content Information Center
Lexmark CX920

Lexmark CX920

Ställa in funktionen för fax med VoIP-telefontjänst

VAR FÖRSIKTIG– RISK FÖR ELEKTRISK STÖT:  För att undvika att få en elektrisk stöt bör du inte konfigurera produkten eller göra andra elektriska anslutningar med t.ex. nätsladden, faxfunktionen eller telefonen under åskväder.

VAR FÖRSIKTIG– RISK FÖR ELEKTRISK STÖT:  För att undvika att få en elektrisk stöt bör du inte använda faxen under åskväder.

VAR FÖRSIKTIG – RISK FÖR SKADA:  För att minska brandrisken använder du endast en 26 AWG-kabel eller större telekommunikationskabel (RJ-11) vid anslutning av den här produkten till det allmänna telenätet. För användare i Australien: Sladden måste vara godkänd av Australian Communications and Media Authority.

  1. Anslut ena änden av telefonsladden till linjeporten på skrivaren.

  2. Anslut sladdens andra ände till porten med namnet Telefonlinje 1 eller Telefonport på VoIP-adaptern.

    Obs!  Porten med namnet Telefonlinje 2 eller Faxport är inte alltid aktiv. VoIP-leverantörer kan debitera en ytterligare avgift för aktivering av en andra telefonport.

  3. Anslut telefonen till skrivarens telefonport.

Anmärkningar:

  • Säkerställ att telefonporten på VoIP-adaptern är aktiv genom att ansluta en analog telefon till porten och sedan lyssna efter en uppringningston.
  • Om du behöver två telefonportar för olika enheter men inte vill betala extra kan du använda en telefonlinjedelare. Anslut telefonlinjedelaren till porten med namnet Telefonlinje 1 eller Telefonport och koppla sedan in skrivaren och telefonen i delaren.
  • Dubbelkolla delaren genom att ansluta en analog telefon till delaren och sedan lyssna efter en kopplingston.
Var denna artikel användbar?
Top