Skip to Content Information Center
Lexmark B2442

Lexmark B2442

Recikliranje Lexmark pakovanja

Lexmark neprekidno teži da smanji količinu materijala za pakovanje. Manja količina materijala za pakovanje omogućava da se Lexmark štampači transportuju što efikasnije brinući o životnoj sredini tako što će količina odbačenog materijala za pakovanje biti manja. Ove mere smanjuju emisije gasova staklene bašte, štede energiju i prirodne resurse. U nekim zemljama ili regionima, Lexmark nudi i recikliranje komponenti pakovanja. Da biste dobili više informacija, posetite lokaciju www.lexmark.com/recycle, a zatim odaberite zemlju ili region. Informacije o dostupnim programima za reciklažu materijala za pakovanje obuhvaćene su informacijama o recikliranju proizvoda.

Lexmark karton ima 100% mogućnost recikliranja tamo gde postoje postrojenja za reciklažu rebrastog kartona. Ovakva postrojenja možda ne postoje u vašoj oblasti.

Pena koju Lexmark koristi za pakovanje može da se reciklira tamo gde postoje postrojenja za reciklažu pene. Ovakva postrojenja možda ne postoje u vašoj oblasti.

Kada vraćate kertridž kompaniji Lexmark, možete ponovo da upotrebite kutiju u kojoj je kertridž dostavljen. Lexmark će reciklirati kutiju.

Da li vam je ovaj članak pomogao?
Top