Skip to Content Information Center
Lexmark MS421

Lexmark MS421

Instalarea tăvilor opţionale

  ATENŢIE - PERICOL DE ELECTROCUTARE:  Pentru a evita pericolul de electrocutare, dacă accesaţi placa de control sau instalaţi dispozitive hardware sau de memorie opţionale la un anumit timp după configurarea imprimantei, înainte de a continua opriţi imprimanta şi deconectaţi cablul de tensiune de la priza electrică. Dacă aveţi alte aparate ataşate la imprimantă, închideţi-le şi pe acestea şi deconectaţi cablurile care conduc la imprimantă.

 1. Opriţi imprimanta.

 2. Deconectaţi cablul de alimentare din priza electrică, apoi de la imprimantă.

 3. Despachetaţi tava opţională, apoi îndepărtaţi toate materialele de ambalare.

  Notă:  Dacă sunt deja instalate tăvi opţionale, deblocaţi-le din imprimantă înainte de a ridica imprimanta. Nu încercaţi să ridicaţi imprimanta şi tăvile simultan.

 4. Aliniaţi imprimanta cu tava opţională apoi coborâţi imprimanta până când se fixează cu un clic în poziţie.

  ATENŢIE - PERICOL DE ACCIDENTARE:  Dacă imprimanta cântăreşte mai mult de 18  kg (40  livre), este nevoie de două sau mai multe persoane antrenate pentru a o ridica în siguranţă.

 5. Conectaţi cablul de alimentare la imprimantă şi apoi la priza electrică.

  ATENŢIE - PERICOL DE ACCIDENTARE:  Pentru a evita pericolul de incendiu sau de electrocutare, conectaţi cablul de tensiune direct la o priză electrică legată corespunzător la masă şi cu parametri nominali corespunzători, aflată în apropierea produsului şi uşor accesibilă.

 6. Porniţi imprimanta.

Adăugaţi tava în driverul de imprimare, pentru a o face disponibilă pentru lucrările de imprimare. Pentru informaţii suplimentare, consultaţi Adăugarea opţiunilor disponibile în driverul de imprimare.

Consideraţi acest articol util?
Top