Skip to Content Information Center
Lexmark MX321

Εγκατάσταση προαιρετικών θηκών

    ΠΡΟΣΟΧΗ—ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑΣ:  Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην πλακέτα του ελεγκτή ή για να εγκαταστήσετε προαιρετικά εξαρτήματα ή συσκευές μνήμης χωρίς κίνδυνο ηλεκτροπληξίας κάποια στιγμή αργότερα από την εγκατάσταση του εκτυπωτή, απενεργοποιήστε τον εκτυπωτή και αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας από την πρίζα προτού συνεχίσετε. Εάν υπάρχουν άλλες συσκευές συνδεδεμένες στον εκτυπωτή, απενεργοποιήστε τις και αποσυνδέστε τυχόν καλώδια σύνδεσης με τον εκτυπωτή.

  1. Απενεργοποιήστε τον εκτυπωτή.

  2. Αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας πρώτα από την πρίζα και μετά από τον εκτυπωτή.

  3. Αφαιρέστε τη συσκευασία της προαιρετικής θήκης και, στη συνέχεια, αφαιρέστε όλα τα υλικά συσκευασίας.

    Σημ.:  Αν υπάρχουν ήδη τοποθετημένες προαιρετικές θήκες, απασφαλίστε τις από τον εκτυπωτή προτού τον ανασηκώσετε. Μην προσπαθήσετε να ανασηκώσετε τον εκτυπωτή και τις θήκες ταυτόχρονα.

  4. Ευθυγραμμίστε τον εκτυπωτή με την προαιρετική θήκη και μετά κατεβάστε τον μέχρι να ασφαλίσει στη θέση του με ένα κλικ.

    ΠΡΟΣΟΧΗ—ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ:  Αν το βάρος του εκτυπωτή ξεπερνάει τα 18  kg (40  lb), για την ασφαλή μετακίνησή του απαιτούνται δύο ή περισσότερα εκπαιδευμένα άτομα.

  5. Συνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας στον εκτυπωτή και μετά στην πρίζα.

    ΠΡΟΣΟΧΗ—ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ:  Για να αποφύγετε τον κίνδυνο πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, συνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας σε μια σωστά γειωμένη πρίζα με κατάλληλη ονομαστική ισχύ, που βρίσκεται κοντά στο προϊόν και στην οποία είναι εύκολη η πρόσβαση.

  6. Ενεργοποιήστε τον εκτυπωτή.

Προσθέστε τη θήκη στο πρόγραμμα οδήγησης εκτύπωσης, ώστε να είναι διαθέσιμη για τις εργασίες εκτύπωσης. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε Προσθήκη διαθέσιμων επιλογών στο πρόγραμμα οδήγησης εκτυπωτή.

Ήταν το άρθρο χρήσιμο;
Top