Skip to Content Information Center
Lexmark MX521

Lexmark MX521

Nem Lexmark márkájú kellékanyagok

A nyomtató nem a Lexmark által gyártott kellékanyag vagy alkatrész beszerelését észlelte.

A Lexmark nyomtatót úgy tervezték, hogy legjobban eredeti Lexmark-kellékanyagokkal és kiegészítőkkel működjön. Egyéb márkájú kellékanyag vagy alkatrész használata befolyásolhatja a nyomtató teljesítményét, megbízhatóságát vagy élettartamát, valamint képalkotó-alkatrészeit.

A termék élettartamának becslése eredeti Lexmark-kellékanyagok és kiegészítők használatán alapul. Egyéb márkájú kellékanyagok vagy alkatrészek használata váratlan eredményhez vezethet. A képalkotó alkatrész tervezett élettartamot meghaladó használata károsíthatja a Lexmark nyomtatót vagy a kapcsolódó alkatrészeket.

Figyelem – sérülésveszély:  Egyéb márkájú kellékanyag vagy alkatrész használata befolyásolhatja a garancia érvényességét. Az egyéb márkájú kellékanyagok vagy kiegészítők használata által okozott kárra nem vállalunk garanciát.

Ezen kockázatok részben és egészben való elfogadásához és a nyomtatóhoz nem eredeti kellékanyag vagy alkatrész használatának folytatásához érintse meg és tartsa lenyomva 15 másodpercig a nyomtató kezelőpaneljén egyszerre a X és a # gombot.

Ha nem szeretné felvállalni ezeket a kockázatokat, akkor távolítsa el a nyomtatóból az egyéb márkájú kellékanyagot vagy kiegészítőt, majd szereljen be egy eredeti, Lexmark által gyártottat. További információkért lásd: Eredeti Lexmark alkatrészek és kellékanyagok használata.

Ha a nyomtató nem nyomtat a X és # gombok egyidejű, 15 másodpercen át történő nyomva tartása után, akkor állítsa vissza a kellékhasználat-számlálókat.

  1. Lépjen a következő elemhez a kezelőpanelen:

    Beállítások > Eszköz > Karbantartás > Konfigurációs menü > Kellékhasználat és számlálók

  2. Jelölje ki a visszaállítani kívánt alkatrészeket és kellékanyagokat, majd válassza a Start elemet.

  3. Olvassa el a „Vigyázat!” üzenetet, majd válassza a Folytatás elemet.

  4. Tartsa egyszerre lenyomva 15 másodpercig a X és a # gombokat az üzenet törléséhez.

  5. Megj.:  Ha nem tudja visszaállítani a kellékanyag-használat számlálóit, vigye vissza a készüléket a vásárlás helyére.

Hasznos volt ez a cikk?
Top