Skip to Content Information Center
Lexmark MX522

Σύνδεση καλωδίων

ΠΡΟΣΟΧΗ—ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑΣ:  Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας σε περίπτωση καταιγίδας με αστραπές, μην εγκαθιστάτε το συγκεκριμένο προϊόν και μην πραγματοποιείτε ηλεκτρικές ή καλωδιακές συνδέσεις, όπως σύνδεση για λειτουργία φαξ, σύνδεση του καλωδίου τροφοδοσίας ή του τηλεφώνου.

ΠΡΟΣΟΧΗ—ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ:  Για να αποφύγετε τον κίνδυνο πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, συνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας σε μια σωστά γειωμένη πρίζα με κατάλληλη ονομαστική ισχύ, που βρίσκεται κοντά στο προϊόν και στην οποία είναι εύκολη η πρόσβαση.

ΠΡΟΣΟΧΗ—ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ:  Για να αποφύγετε τον κίνδυνο πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, χρησιμοποιήστε μόνο το καλώδιο παροχής ρεύματος που συνοδεύει αυτό το προϊόν ή ανταλλακτικό καλώδιο εξουσιοδοτημένο από τον κατασκευαστή.

ΠΡΟΣΟΧΗ—ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ:  Για να μειωθεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς, χρησιμοποιήστε μόνο καλώδιο τηλεπικοινωνιών 26 AWG ή μεγαλύτερο (RJ-11) κατά τη σύνδεση αυτού του προϊόντος σε δημόσιο τηλεφωνικό δίκτυο μεταγωγής (PSTN). Για χρήστες στην Αυστραλία, το καλώδιο πρέπει να είναι εγκεκριμένο από την Αρχή επικοινωνιών και μέσων επικοινωνίας της Αυστραλίας (Australian Communications and Media Authority).

Προειδοποίηση—Πιθανή βλάβη:  Για να μην προκληθεί απώλεια δεδομένων ή δυσλειτουργία του εκτυπωτή, μην αγγίζετε το καλώδιο USB, τους προσαρμογείς ασύρματου δικτύου ή τον εκτυπωτή στις εικονιζόμενες περιοχές κατά τη διάρκεια της εκτύπωσης.

Χρησιμοποιήστε τοΓια

* Αυτή η θύρα είναι διαθέσιμη μόνο σε ορισμένα μοντέλα εκτυπωτών.

1

Υποδοχή καλωδίου τροφοδοσίας

Συνδέστε τον εκτυπωτή σε μια πρίζα.

2

Θύρα Ethernet

Συνδέστε τον εκτυπωτή σε ένα δίκτυο Ethernet.

3

θύρα LINE

Σύνδεση του εκτυπωτή σε ενεργή τηλεφωνική γραμμή μέσω τυπικής πρίζας τοίχου (RJ‑11), του φίλτρου DSL, του προσαρμογέα VoIP ή οποιουδήποτε άλλου προσαρμογέα που επιτρέπει πρόσβαση στην τηλεφωνική γραμμή για την αποστολή και λήψη φαξ.

4

Θύρα USB*

Συνδέστε ένα πληκτρολόγιο ή οποιαδήποτε συμβατή επιλογή.

5

Θύρα εκτυπωτή USB

Συνδέστε τον εκτυπωτή σε υπολογιστή.

Ήταν το άρθρο χρήσιμο;
Top