Skip to Content Information Center
Lexmark MS821

Lexmark MS821

Namestitev enote za končno obdelavo s spenjalnikom

    PREVIDNO – NEVARNOST PREVRNITVE:  Če na tiskalnik ali večnamenski izdelek namestite vsaj eno dodatno možnost, morda potrebujete podstavek s kolesci, pohištvo ali kaj drugega, kar bi preprečilo nestabilnost, zaradi katere bi lahko prišlo do telesne poškodbe. Dodatne informacije o podprtih konfiguracijah si oglejte na spletni strani www.lexmark.com/multifunctionprinters.

  1. Izklopite tiskalnik.

  2. Napajalni kabel izključite z električne vtičnice in nato s tiskalnika.

  3. Enoto za končno obdelavo s spenjalnikom vzemite iz embalaže.

    Opomba:  Morda boste morali pred namestitvijo enote za končno obdelavo namestiti vodilno palico. Za več informacij si oglejte namestitveni list, priložen vodilni palici.

  4. Odstranite zgornji pokrov tiskalnika.

  5. Namestite enoto za končno obdelavo s spenjalnikom na tiskalnik.

    Pri konfiguraciji z dvema ali več dodatnimi možnostmi strojne opreme mora biti enota za končno obdelavo s spenjalnikom obvezno na vrhu.

  6. Napajalni kabel priključite na tiskalnik in nato na električno vtičnico.

    PREVIDNO – NEVARNOST TELESNIH POŠKODB:  Da bi se izognili požaru ali električnemu udaru, priključite napajalni kabel na električno vtičnico z ustrezno nazivnostjo, ki je ustrezno ozemljena, v bližini izdelka in enostavno dostopna.

  7. Vklopite tiskalnik.

    Dodajte enoto za končno obdelavo s spenjalnikom v gonilnik tiskalnika, da bo na voljo za tiskalna opravila. Za več informacij si oglejte razdelek Dodajanje razpoložljivih možnosti v gonilnik tiskalnika.

Je bil ta članek koristen?
Top