Skip to Content Information Center
Lexmark MS821

Lexmark MS821

Installeren van de mailbox met 4 laden

  LET OP: KANTELGEVAAR:  Wanneer u een of meer opties op uw printer of MFP installeert, is mogelijk een onderstel met zwenkwielen, printerkast of andere voorziening vereist om instabiliteit te voorkomen waardoor letsel kan worden veroorzaakt. Meer informatie over ondersteunde opstellingen vindt u op www.lexmark.com/multifunctionprinters.

 1. Zet de printer uit.

 2. Trek de stekker van het netsnoer uit het stopcontact en haal het netsnoer uit de printer.

 3. Pak de mailbox uit.

  Opmerking:  Mogelijk dient u de geleider te installeren voordat u de mailbox installeert. Raadpleeg het installatiedocument bij de geleider voor meer informatie.

 4. Verwijder de bovenklep van de printer.

 5. Installeer de mailbox op de printer.

  • Er kunnen maximaal drie mailboxen bij de printer worden geconfigureerd.
  • Indien geconfigureerd in combinatie met de optionele uitvoerlade, dan mogen de mailbox en optionele uitvoerlade in willekeurige volgorde worden geïnstalleerd.
 6. Sluit het netsnoer aan op de printer en vervolgens op een stopcontact.

  LET OP: RISICO OP LETSEL:  Om het risico op elektrische schokken of brand te voorkomen, moet u het netsnoer rechtstreeks aansluiten op een geaard stopcontact dat zich dicht in de buurt van het product bevindt en dat gemakkelijk toegankelijk is.

 7. Zet de printer aan.

  Voeg de mailbox toe in het printerstuurprogramma om deze beschikbaar te maken voor afdruktaken. Zie Beschikbare opties van het printerstuurprogramma toevoegen voor meer informatie.

Was dit artikel nuttig?
Top