Skip to Content Information Center
Lexmark B2865

Lexmark B2865

Instalarea tăvii de 250 sau de 550 de coli

  ATENŢIE - PERICOL DE ELECTROCUTARE:  Pentru a evita pericolul de electrocutare, dacă accesaţi placa controlerului sau instalaţi dispozitive hardware sau de memorie opţionale la un anumit timp după configurarea imprimantei, înainte de a continua opriţi imprimanta şi deconectaţi cablul de tensiune de la priza electrică. Dacă aveţi alte aparate ataşate la imprimantă, închideţi-le şi pe acestea şi deconectaţi cablurile care conduc la imprimantă.

  ATENŢIE - PERICOL DE RĂSTURNARE:  Atunci când instalaţi una sau mai multe opţiuni pe imprimantă sau pe dispozitivul multifuncţional, poate fi necesară utilizarea unei platforme cu rotile, o piesă de mobilier sau alt obiect pentru a preveni vătămările corporale din cauza instabilităţii. Pentru informaţii suplimentare despre configuraţiile acceptate, consultaţi www.lexmark.com/multifunctionprinters.

 1. Opriţi imprimanta.

 2. Deconectaţi cablul de alimentare din priza electrică, apoi de la imprimantă.

 3. Despachetaţi tava opţională, apoi îndepărtaţi toate materialele de ambalare.

  Notă:  Dacă sunt deja instalate tăvi opţionale, deblocaţi-le din imprimantă înainte de a ridica imprimanta. Nu încercaţi să ridicaţi imprimanta şi tăvile simultan.

 4. Aliniaţi imprimanta cu tava opţională apoi coborâţi imprimanta până când se fixează cu un clic în poziţie.

  ATENŢIE - PERICOL DE ACCIDENTARE:  Dacă imprimanta cântăreşte mai mult de 18  kg (40  livre), este nevoie de două sau mai multe persoane antrenate pentru a o ridica în siguranţă.

 5. Conectaţi cablul de alimentare la imprimantă şi apoi la priza electrică.

  ATENŢIE - PERICOL DE ACCIDENTARE:  Pentru a evita pericolul de incendiu sau de electrocutare, conectaţi cablul de tensiune direct la o priză electrică legată corespunzător la masă şi cu parametri nominali corespunzători, aflată în apropierea produsului şi uşor accesibilă.

 6. Porniţi imprimanta.

Adăugaţi tava în driverul de imprimare, pentru a o face disponibilă pentru lucrările de imprimare. Pentru informaţii suplimentare, consultaţi Adăugarea opţiunilor disponibile în driverul de imprimare.

Consideraţi acest articol util?
Top