Skip to Content Information Center
Lexmark MX721

Lexmark MX721

A kábelek csatlakoztatása

VIGYÁZAT – ÁRAMÜTÉS VESZÉLYE:  Az áramütés elkerülése érdekében zivataros időben ne helyezze üzembe a készüléket, illetve ne csatlakoztasson hozzá kábeleket, vagy elektromos berendezéseket, például a tápkábelt, a fax funkciót vagy a telefont.

VIGYÁZAT – SÉRÜLÉSVESZÉLY:  A tűzveszély és az áramütés elkerülése érdekében a tápkábelt közvetlenül egy, a készülékhez közeli, és könnyen hozzáférhető, megfelelő besorolású és megfelelően földelt csatlakozóaljzatba csatlakoztassa.

VIGYÁZAT – SÉRÜLÉSVESZÉLY:  A tűzveszély és az áramütés elkerülése érdekében csak a termékhez kapott vagy a gyártó által hitelesített tápkábelt használja.

VIGYÁZAT – SÉRÜLÉSVESZÉLY:  Ha a terméket a nyilvános telefonhálózathoz csatlakoztatja, a tűzveszély csökkentése érdekében csak 26 AWG, vagy nagyobb keresztmetszetű telekommunikációs (RJ-11) kábelt használjon. Ausztráliai felhasználás esetén a kábelnek az ausztrál kommunikációs és médiahatóság által jóváhagyottnak kell lennie.

Figyelem – sérülésveszély:  Az adatvesztés és a nyomtató hibás működésének elkerülése érdekében nyomtatás közben ne érjen az USB-kábelhez, a vezeték nélküli hálózati adapterhez, vagy a nyomtató ábrán jelzett részéhez.

ElemFunkció

1

Tápcsatlakozó

Csatlakoztassa a nyomtatót egy megfelelően földelt csatlakozóaljzathoz.

2

USB-nyomtatóport

Csatlakoztassa a nyomtatót a számítógéphez.

3

Ethernet-port

Csatlakoztassa nyomtatót a hálózathoz.

4

USB-port

Csatlakoztasson egy billentyűzetet vagy bármely más, kompatibilis kiegészítőt.

Megj.:  Ez a port csak bizonyos nyomtatómodellek esetében érhető el.

5

LINE-port

A nyomtató csatlakoztatása aktív telefonvonalhoz, normál fali csatlakozóval (RJ-11), DSL-szűrővel, VoIP-adapterrel vagy egyéb olyan adapterrel, amely lehetővé teszi a telefonvonalhoz való hozzáférést faxküldés és -fogadás céljából.

Hasznos volt ez a cikk?
Top