Skip to Content Information Center
Lexmark MX822

Τοποθέτηση της θήκης 2100 φύλλων

    ΠΡΟΣΟΧΗ—ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑΣ:  Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην πλακέτα του ελεγκτή ή για να εγκαταστήσετε προαιρετικά εξαρτήματα ή συσκευές μνήμης χωρίς κίνδυνο ηλεκτροπληξίας μετά την εγκατάσταση του εκτυπωτή, απενεργοποιήστε τον εκτυπωτή και αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας από την πρίζα προτού συνεχίσετε. Εάν υπάρχουν άλλες συσκευές συνδεδεμένες στον εκτυπωτή, απενεργοποιήστε τις και αποσυνδέστε τυχόν καλώδια σύνδεσης με τον εκτυπωτή.

    ΠΡΟΣΟΧΗ—ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ:  Η εγκατάσταση ενός ή περισσότερων προαιρετικών εξαρτημάτων στον εκτυπωτή ή στον πολυλειτουργικό εκτυπωτή ενδέχεται να απαιτεί τη χρήση τροχήλατης βάσης, επίπλου ή άλλου μηχανισμού για την αποφυγή τυχόν αστάθειας που μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υποστηριζόμενες διαμορφώσεις, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.lexmark.com/multifunctionprinters.

  1. Απενεργοποιήστε τον εκτυπωτή.

  2. Αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας πρώτα από την πρίζα και μετά από τον εκτυπωτή.

  3. Αφαιρέστε τη θήκη και, στη συνέχεια, αφαιρέστε όλα τα υλικά συσκευασίας.

    Σημ.:  Αν υπάρχουν ήδη τοποθετημένες προαιρετικές θήκες, απασφαλίστε τις από τον εκτυπωτή προτού τον ανασηκώσετε. Μην προσπαθήσετε να ανασηκώσετε τον εκτυπωτή και τις θήκες ταυτόχρονα.

  4. Τοποθετήστε τη θήκη στην τροχήλατη βάση.

    Σημ.:  Βεβαιωθείτε ότι οι τροχοί της τροχήλατης βάσης είναι ασφαλισμένοι.

    ΠΡΟΣΟΧΗ—ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ:  Αν το βάρος της θήκης ξεπερνάει τα 20  kg (44  lb), για την ασφαλή μετακίνησή του απαιτούνται δύο ή περισσότερα άτομα.

  5. Ευθυγραμμίστε τον εκτυπωτή με τη θήκη και, στη συνέχεια, κατεβάστε τον μέχρι να ασφαλίσει στη θέση του (χαρακτηριστικό κλικ).

    ΠΡΟΣΟΧΗ—ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ:  Αν το βάρος του εκτυπωτή ξεπερνάει τα 20  kg (44  lb), για την ασφαλή μετακίνησή του απαιτούνται δύο ή περισσότερα εκπαιδευμένα άτομα.

  6. Συνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας στον εκτυπωτή και μετά στην πρίζα.

    ΠΡΟΣΟΧΗ—ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ:  Για να αποφύγετε τον κίνδυνο πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, συνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας σε μια σωστά γειωμένη πρίζα με κατάλληλη ονομαστική ισχύ, που βρίσκεται κοντά στο προϊόν και στην οποία είναι εύκολη η πρόσβαση.

  7. Ενεργοποιήστε τον εκτυπωτή.

Προσθέστε τη θήκη στο πρόγραμμα οδήγησης εκτύπωσης, ώστε να είναι διαθέσιμη για τις εργασίες εκτύπωσης. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε Προσθήκη διαθέσιμων επιλογών στο πρόγραμμα οδήγησης εκτυπωτή.

Ήταν το άρθρο χρήσιμο;
Top