Skip to Content Information Center
Lexmark MX822

Τοποθέτηση της μονάδας φινιρίσματος συρραφής

    ΠΡΟΣΟΧΗ—ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ:  Η εγκατάσταση ενός ή περισσότερων προαιρετικών εξαρτημάτων στον εκτυπωτή ή στον πολυλειτουργικό εκτυπωτή ενδέχεται να απαιτεί τη χρήση τροχήλατης βάσης, επίπλου ή άλλου μηχανισμού για την αποφυγή τυχόν αστάθειας που μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υποστηριζόμενες διαμορφώσεις, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.lexmark.com/multifunctionprinters.

  1. Απενεργοποιήστε τον εκτυπωτή.

  2. Αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας πρώτα από την πρίζα και μετά από τον εκτυπωτή.

  3. Αφαιρέστε τη μονάδα συρραφής.

  4. Αφαιρέστε το επάνω κάλυμμα του εκτυπωτή.

  5. Τοποθετήστε τη μονάδα φινιρίσματος συρραφής στον εκτυπωτή και, στη συνέχεια, πιέστε την προς τα κάτω, για να βεβαιωθείτε ότι έχει τοποθετηθεί σωστά στον εκτυπωτή.

  6. Συνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας στον εκτυπωτή και μετά στην πρίζα.

    ΠΡΟΣΟΧΗ—ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ:  Για να αποφύγετε τον κίνδυνο πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, συνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας σε μια σωστά γειωμένη πρίζα με κατάλληλη ονομαστική ισχύ, που βρίσκεται κοντά στο προϊόν και στην οποία είναι εύκολη η πρόσβαση.

  7. Ενεργοποιήστε τον εκτυπωτή.

    Προσθέστε τη μονάδα συρραφής στο πρόγραμμα οδήγησης εκτύπωσης, ώστε να είναι διαθέσιμη για εργασίες εκτύπωσης. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε Προσθήκη διαθέσιμων επιλογών στο πρόγραμμα οδήγησης εκτυπωτή.

Ήταν το άρθρο χρήσιμο;
Top