Skip to Content Information Center
Lexmark CS622

Lexmark CS622

Optionele laden installeren

Opmerking:  Afhankelijk van uw printermodel kunt u een duolade voor 650 vel of zowel de duolade voor 650 vel als de lade voor 550 vel installeren.

  LET OP: GEVAAR VOOR ELEKTRISCHE SCHOKKEN:  Als u toegang tot de controllerkaart wilt of optionele hardware of geheugenapparaten installeert nadat u de printer hebt ingesteld, moet u de printer uitschakelen en de stekker uit het stopcontact trekken voor u doorgaat om het risico van elektrische schokken te voorkomen. Als u andere apparaten hebt aangesloten op de printer, schakel deze dan ook uit en koppel de kabels los van de printer.

 1. Zet de printer uit.

 2. Trek de stekker van het netsnoer uit het stopcontact en haal het netsnoer uit de printer.

 3. Pak de optionele lade uit en verwijder al het verpakkingsmateriaal.

 4. Lijn de printer uit met de optionele lade en laat de printer op zijn plaats zakken.

  LET OP: RISICO OP LETSEL:  Als de printer meer weegt dan 20  kg (44  lb), moet deze door twee of meer getrainde medewerkers worden verplaatst.

  Opmerking:  Als u beide optionele lades installeert, plaatst u de lade voor 550 vel onder de lade voor 650 vel.

 5. Sluit het netsnoer aan op de printer en vervolgens op een stopcontact.

  LET OP: RISICO OP LETSEL:  Om het risico op elektrische schokken of brand te voorkomen, moet u het netsnoer rechtstreeks aansluiten op een geaard stopcontact dat zich dicht in de buurt van het product bevindt en dat gemakkelijk toegankelijk is.

 6. Zet de printer aan.

Voeg de lade toe in het printerstuurprogramma om deze beschikbaar te maken voor afdruktaken. Zie Beschikbare opties van het printerstuurprogramma toevoegen voor meer informatie.

Was dit artikel nuttig?
Top