Skip to Content Information Center
Lexmark C2425

Lexmark C2425

A Lexmark csomagolások újrahasznosítása

A Lexmark folyamatosan arra törekszik, hogy minél kevesebb csomagolóanyagot használjon. A kevesebb csomagolóanyag azt jelenti, hogy a Lexmark nyomtatókat a lehető leghatékonyabb és legkörnyezetbarátabb módon szállítjuk, és gondoskodunk arról, ahogy minél kevesebb legyen a kidobott csomagolóanyag. Az ilyen hatékonyságnövelő törekvések révén kevesebb üvegházgáz kerül a légkörbe, miközben mérsékeltebb az energia- és természeteserőforrás-felhasználás. A Lexmark emellett egyes országokban és régiókban a csomagolóanyagok összetevőinek újrahasznosítását is kínálja. További információkért látogasson el a www.lexmark.com/recycle webhelyre, majd válassza ki az országát vagy régióját. A rendelkezésre álló csomagolóanyag-újrahasznosítási programokról a termék-újrahasznosítási tájékoztatóban olvashat.

A Lexmark kartonpapírjai 100%-ban újrahasznosíthatók ott, ahol találhatók hullámpapír-újrahasznosító létesítmények. Előfordulhat, hogy ilyen létesítmények nincsenek az Ön területén.

A Lexmark csomagolásaiban használt puha anyagok újrahasznosíthatók ott, ahol találhatók ilyen jellegű újrahasznosító létesítmények. Előfordulhat, hogy ilyen létesítmények nincsenek az Ön területén.

Amikor visszaküld egy patront a Lexmarknak, újrahasználhatja a patron eredeti dobozát. A Lexmark ezt követően újrahasznosítja a dobozt.

Hasznos volt ez a cikk?
Top