Skip to Content Information Center
Lexmark CX625

Lexmark CX625

Lexmark-verpakkingsmateriaal recyclen

Lexmark streeft er voortdurend naar verpakkingsmateriaal te minimaliseren. Minder verpakking draagt ertoe bij dat Lexmark printers op de meest efficiƫnte en milieuvriendelijke wijze worden vervoerd en dat er minder verpakkingsmateriaal hoeft te worden weggegooid. Dit resulteert in minder uitstoot van broeikasgassen en besparing van energie en natuurlijke bronnen. Lexmark biedt in sommige landen en regio's recycling van verpakkingsmateriaal aan. Ga voor meer informatie naar www.lexmark.com/recycle en kies vervolgens uw land of regio. Informatie over beschikbare recyclingprogramma's van verpakkingsmateriaal is opgenomen in de informatie over productrecycling.

Lexmark-dozen zijn 100% recyclebaar wanneer faciliteiten voor het recyclen van karton aanwezig zijn. Zulke faciliteiten bestaan mogelijk niet in uw omgeving.

Het piepschuim dat in verpakkingsmateriaal van Lexmark wordt gebruikt, is recyclebaar wanneer faciliteiten daarvoor aanwezig zijn. Zulke faciliteiten bestaan mogelijk niet in uw omgeving.

Wanneer u een cartridge naar Lexmark terugstuurt, kunt u daarvoor de doos gebruiken waarin de cartridge oorspronkelijk is geleverd. Deze doos wordt door Lexmark gerecycled.

Was dit artikel nuttig?
Top