Skip to Content Information Center
Lexmark CX625

Kaapelien liittäminen

HUOMIO – SÄHKÖISKUN VAARA:  Sähköiskuvaaran välttämiseksi älä asenna laitetta tai tee sähkö- tai kaapeliliitäntöjä (esimerkiksi virtajohto, faksi tai puhelin) ukkosmyrskyn aikana.

HUOMIO – TAPATURMAN MAHDOLLISUUS:  Tulipalo- tai sähköiskuriskin välttämiseksi liitä virtajohto suoraan asianmukaiseen maadoitettuun sähköpistokkeeseen, joka on lähellä ja helposti saatavilla.

HUOMIO – TAPATURMAN MAHDOLLISUUS:  Tulipalon tai sähköiskun vaaran välttämiseksi käytä vain tämän tuotteen mukana toimitettua tai valmistajan hyväksymää virtajohtoa.

HUOMIO – TAPATURMAN MAHDOLLISUUS:  Kun liität tämän tuotteen yleiseen valintaiseen puhelinverkkoon, voit vähentää tulipalon vaaraa käyttämällä vähintään 26 AWG:n tietoliikennejohtoa (RJ-11). Australia: johdon on oltava ACMAn (Australian Communications and Media Authority) hyväksymä.

Varoitus – vauriot mahdollisia:  Vältä tietojen menetys tai tulostimen toimintahäiriö olemalla koskettamatta tulostamisen aikana USB-kaapeliin, langattomaan verkkosovittimeen tai tulostimen osoitettua aluetta.

OsaVastaanottaja

1

LINE-portti

Huomautus:  Käytettävissä vain tietyissä tulostinmalleissa.

Tulostimen liittäminen aktiiviseen puhelinlinjaan tavallisen puhelinpistorasian (RJ‑11), DSL-suodattimen, VoIP-sovittimen tai minkä tahansa muun sovittimen kautta faksien lähettämistä ja vastaanottamista varten.

2

EXT-portti

Huomautus:  Käytettävissä vain tietyissä tulostinmalleissa.

Lisälaitteiden (puhelimen tai vastaajan) liittäminen tulostimeen ja puhelinlinjaan. Käytä tätä liitintä, jos tulostimelle ei ole varattu erillistä faksilinjaa ja tätä liitäntätapaa tuetaan käyttömaassa tai -alueella.

3

Virtajohdon liitin

Liitä tulostin maadoitettuun pistorasiaan.

4

USB-portti

Huomautus:  Käytettävissä vain tietyissä tulostinmalleissa.

Liitä näppäimistö tai muu yhteensopiva lisävaruste.

5

tulostimen USB-portti

Liitä tulostin tietokoneeseen.

6

Ethernet-portti

Tulostimen liittäminen verkkoon.

Oliko tästä artikkelista hyötyä?
Top